Ce e Dermapen si cum ne ajuta sa scapam de riduri si vergeturi

Duminica, 09 Octombrie 2016, ora 12:15
8574 citiri
Ce e Dermapen si cum ne ajuta sa scapam de riduri si vergeturi
Foto: Clinica Hebra Dermatologie

Cicatricele, ridurile sau vergeturile reprezinta un cosmar pentru femei si nu putine sunt metodele incercate pentru a scapa de acestea.

Mai nou, se foloseste Dermapen (microneedling) - un dispozitiv medical ca ajuta la rejuvenarea si liftingul pielii, ameliorarea ridurilor fine si a porilor dilatati, a vergeturilor, la tratarea cicatricilor post-acneice, atrofice sau alopeciei.

Femeile recurg la aceasta metoda reintinerirea zonelor sensibile, cum ar fi conturul ochilor, conturul nasului sau al buzelor.

Afla cum tratezi ridurile in functie de cauza aparitiei lor

Dermapen este un dispozitiv care se prezinta sub forma de stilou cu ace detasabile, de unica folosinta, sterile, care vibreaza diminuand senzatiile neplacute. Tratamentul poate aduce rezultate fie ca terapie unica, fie in combinatie cu alte terapii.

Cum se realizeaza procedura

Cand varful acului intra in contact cu pielea, acesta produce microleziuni, fapt ce induce aparitia unui raspuns imun si crearea de neocolagen.

Microleziunile se vor comporta precum microcanale, prin care vor fi transportate substante nutritive. Datorita faptului ca dispozitivul oscileaza foarte rapid, varful aparatului va aluneca usor pe suprafata tegumentara, fara a cauza "agatarea" sau ruperea pielii.

Dispozitivul respectiv executa mii de micro-intepaturi controlate si are efect de reintinerire asupra fibrelor de colagen si elastina, atat prin actiunea mecanica, cat si prin introducerea substantelor active direct in straturile profunde ale pielii.

In functie de nevoile pacientului, se stabileste si nivelul de patrundere a micro-intepaturilor, putand fi ajustat pentru o profunzime de la 0,5 mm pana la 2,5 mm.

Dr. Alina Suru, medic specialist dermatolog

Clinica Hebra Dermatologie

Daca aveti vreo intrebare pentru specialistii colaboratori ai Ziare.com, va invitam sa le-o adresati printr-un comentariu sau printr-un mail pe adresa sugestii@ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Inovatie in tratarea cicatricelor, #tratament nou cicatrice riduri, #tratament cicatrice , #pielea