Ce trebuie sa mananci ca sa ai un ten perfect

Joi, 23 Iulie 2009, ora 12:34
6592 citiri
Ce trebuie sa mananci ca sa ai un ten perfect

Daca iti inchipuiai ca doar crema si tratamentele cosmetice te ajuta sa ai un ten stralucitor si fara defect, iar tu poti bea in continuare sucuri acidulate si manca pizza, te inseli.

Mai poti musca din "fructul interzis" din cand in cand, daca ai grija sa incluzi in alimentatie elementele care asigura in mod natural frumusetea pielii. Asta, daca peste problemele cu surplusul de kilograme ai trecut deja.

Avocado nu este bun doar pentru digestieConform Reader's Digest, avocado, care deja a patruns si in supermarketurile de la noi, este o excelenta sursa de biotina (Vitamina B8, denumita si Vitamina H), prevenind uscarea pielii si ruperea parului sau a unghiilor. Avocado are si proprietatea de a hidrata pielea parjolita de soare.

Avocado poate fi folosit si ca masca naturala, daca miezul se paseaza si se intinde intr-un strat subtire pe fata. Uleiul din fruct actioneaza ca si emolient, el continand inclusiv Vitamina E.

Ceaiul verde, benefic si el Ceaiul verde este extrem de prietenos cu pielea, putand fi baut sau aplicat, sub forma de comprese, pe piele, atunci cand am exagerat cu soarele.

Bogat in polifenoli, antioxidanti a caror principala actiune este prevenirea formarii radicalilor liberi, luptand impotriva imbatranirii pielii, ceaiul verde ar trebui consumat zilnic, cate patru cesti.

Rosiile te feresc de actiunea nociva a razelor solare Conform unui studiu efectuat in Germania, rosiile maruntite si amestecate cu ulei de masline previn arsurile solare.

Abundand si in antioxidanti, rosiile micsoreaza efectul devastator al radicalilor liberi asupra pielii.

Pastreaza tineretea pielii cu somon Somonul iti tine pielea tanara datorita astaxantinei continute, care imbunatateste elasticitatea pielii. Cu alte cuvinte, somonul te pazeste de riduri.

Ouale ajuta la repararea celulelor Proteinele continute de oua ajuta la repararea celulelor pielii care au avut de suferit de pe urma actiunii razelor de soare.

Ouale, o sursa completa de proteine, contin, de asemenea, biotina, esentiala in hidratarea pielii.

Rodiile, aur pentru piele Nu te gandi ca scoti o avere din buzunar cand cumperi rodii. Mai bine gandeste-te ca pentru pielea ta acestea sunt aur curat.

Odata aplicate, aceste fructe foarte bogate in antioxidanti ajuta pielea sa produca mai mult colagen. In plus, grabesc vindecarea in cazul celulelor care au avut de suferit.

Nucile, alternativa la peste Daca nu esti un fan al pestelui, iti poti lua acizii Omega-3 din nuci. Acestea te ajuta sa ai o piele tanara si matasoasa, dandu-ti, in acelasi timp, stralucire parului.

Fasolea, ingredient neasteptat Fasolea, o alta sursa de proteine, ajuta celulele sa isi revina dupa actiunea radicalilor liberi.

In timpul digestiei, proteinele se transforma in aminoacizi, care maresc viteza de regenerare a celulelor si colagenului din organism.

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#alimente piele frumoasa, #alimente piele sanatoasa, #piele stralucitoare alimentatie , #pielea