Cum sa eviti lasarea pielii

Luni, 03 Septembrie 2012, ora 10:17
8146 citiri
Cum sa eviti lasarea pielii

Fiecare an care trece aduce cu sine schimbari de infatisare, atat pe trup, cat si pe chip. Muschii devin mai slabi si nu mai sustin pielea asa cum trebuie, asa ca aceasta se lasa.

A slabi nu inseamna ca vei arata mai bine; e posibil ca pielea sa se lase si sa arate inestetic. Iata ce trebuie sa faci pentru a arata cat mai tanara cu putinta, conform Thirdage:

Nu pierde greutate prea repede

Atunci cand slabesti prea rapid, pielea se lasa si isi pierde din elasticitate. Cel mai sanatos este sa pierzi in fiecare saptamana intre 500 de grame si un kilogram, iar sportul este extrem de important pentru un corp tonifiat.

Consuma hrana bogata in vitamine

Este recomandat sa mananci fructe, proteine animale si legume, cereale, nuci si uleiuri vegetale. Acestea sunt pline de vitaminele C, E, A, B si K, acizi grasi esentiali, seleniu, cupru si zinc.

Nu trebuie sa uiti niciodata de usturoi, piper, conopida, broccoli, masline, banane, legume cu frunze verzi, seminte si ulei de in, orez brun, somon, sardine, macrou, stridii, carne de pui, oua si carne slaba.

Antrenamentele de rezistenta, controversate

Ridicarea greutatilor este o modalitate buna de crestere a masei musculare si de ardere a grasimii, dar acestea nu trebuie sa fie exagerat de grele. Specialistii spun ca, pe de alta parte, antrenamentele de anduranta, precum jogging-ul sau mersul pe bicicleta stationara, pot chiar sa contribuie la lasarea pielii.

Foloseste toata gama de miscari

Atunci cand faci miscare, incearca sa pui la treaba fiecare grupa de muschi. Nu iti lucra doar o parte a corpului, ci pe toate, alternand de la o zi la alta.

Fructele si legumele trebuie sa primeze

Incearca sa mananci de doua ori mai multe fructe si legume fata de oricare alt fel de mancare. Daca nu faci asta, corpul va suferi de inflamatie cronica si pielea isi va pierde din elasticitate.

Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a anunţat vineri, 29 martie, că împreună cu echipa de la instituţia pe care o conduce, pregăteşte un proiect legislativ care va...
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
#lasare piele solutii, #lasare piele sfaturi, #prevenire imbatranire piele, #sfaturi prevenire lasare piele, #piele lasata slabire solutii , #pielea
Comentarii