Cum sa previi imbatranirea pielii sensibile cu produse naturale

Joi, 09 Iunie 2011, ora 11:39
5213 citiri
Cum sa previi imbatranirea pielii sensibile cu produse naturale

Pielea este cel mai mare organ al corpului, fiind mereu atacata de radicalii liberi din mediul inconjurator. Imbatranirea este un proces greu, aproape imposibil de controlat, iar incetinirea acestuia in cazul unei pieli sensibile este si mai greu.

Exista totusi cateva produse din ingrediente naturale, care nu contin chimicale grele si nu produc iritatii. Ehow ofera cateva exemple:

Ulei cu vitamina E

Vitamina E, folosita mai ales pentru riduri, este o metoda foarte buna de a incetini si chiar da inapoi, pe cat posibil, procesul de imbatranire. Uleiul il poti cumpara gata preparat de la farmacie sau poti adauga chiar tu vitamina E peste un ulei obisnuit.

Te va proteja de radicalii liberi si va incuraja regenerarea celulara. Noile celule le vor inlocui pe cele vechi, vitamina E hidratand si reparand tesuturile distruse. Aplica amestecul inainte de culcare, insistand in zona din jurul ochilor, in jurul gurii si pe ridurile adanci de pe frunte.

Bananele

Bananele sunt o modalitate extraordinara de a preveni imbatranirea si nu au niciun compus care sa produca iritatii. Au vitamina A si potasiu, acestea regland productia de sebum si oferindu-i pielii cantitatea ideala de hidratare pentru combaterea ridurilor. Potasiul indeparteaza celulele moarte si impuritatile.

Zdrobeste un sfert de banana, lasand-o pe fata 15 minute. Apoi, clateste cu apa calduta. Poti face aceasta masca oricat de des doresti.

Virginia hammamelis

Aceasta planta, cunoscuta si sub numele cafeaua diavolului sau alunul vrajitoarelor, este cunoscuta pentru puterea ei de a vindeca diverse rani, putand fi folosita in cazul intepaturilor de tantari, a bataturilor, arsurilor si eczemelor.

In afara de a vindeca bine pielea, Virginia hammamelis o si curata in profunzime, fiind un bun astringent, continand si antioxidanti care o fac un ingredient anti-imbatranire perfect. Nu contine nici alcool sau chimicale nocive.

Dupa ce iti cureti pielea, aplica solutia pe fata, concentrandu-te pe zonele mai predispuse la riduri si largirea excesiva a porilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#piele sensibila tratament, #piele sensibila remedii, #piele sensibila imbatranire, #produse antiimbatranire, #imbatranire piele femei, #produs anti imbatranire , #pielea