Fulgii de ovaz coloidal, eficienti in tratarea eczemelor

Joi, 09 Aprilie 2015, ora 08:00
5574 citiri
Fulgii de ovaz coloidal, eficienti in tratarea eczemelor

Eczemele si iritatiile sunt afectiuni destul de des intalnite la sugari si copii, ale caror cauze nu au fost inca depistate. Numerosi medici considera ca acestea pot fi ereditare sau mai frecvente in cazurile in care si parintii au suferit de afectiuni similare, de astm sau de febra fanului.

Aproximativ 10 - 20% dintre copii sufera de eczema. Aceasta nu este o afectiune contagioasa, insa trebuie tratata cu aceeasi seriozitate ca una ce se poate transmite. Crema Grahams Natural Kids este un produs eficient, testat dermatologic si aprobat de Uniunea Europeana drept remediu non-metabolic, non-imunologic si non-farmacologic ca si tratament pentru eczeme. Aceasta amelioreaza simptome precum mancarimile pielii si deshidratarea acesteia.

CUM ACTIONEAZA GRAHAMS NATURAL KIDS PENTRU ECZEMA

Ingredientul activ pe care il contine unguentul sunt fulgii de ovaz coloidal. Acestia hidrateaza si au un efect emolient asupra pielii, ajutand-o sa absoarba mai bine grasimile si formand totodata un film emolient protector la suprafata dermei. Acest strat are rolul de a corecta alcalinitatea exudatului de tesut si previne iritarea pielii din cauza hainelor. Fulgii de ovaz coloidal contin in proportie de 60 - 64% polizaharide, 13 - 18% proteine, 3 - 9% lipide si sunt imbogatiti cu vitamine si enzime benefice pielii.

Grahams Natural Kids pentru Eczema are rolul de a calma iritatiile si pruritul si de a contribui la protejarea pielii sensibile a copiilor. Aceasta reface bariera protectoare a dermei, previne recidiva si reduce frecventa puseurilor, printr-o serie de stimuli care stabilizeaza sistemul imunitar al pielii.

DE CE ESTE EFICIENTA CREMA GRAHAMS NATURAL KIDS PENTRU ECZEMA?

Crema repara filmul hidrolipidic al pielii si reface elasticitatea acesteia, iar rezultatele incep sa se vada chiar dupa primele trei aplicari. Crema Grahams Natural Kids este un tratament pentru eczeme, unele dintre cele mai comune afectiuni ale pielii de care sufera copiii. Aceasta trebuie folosita in mod regulat, de cateva ori pe zi, pentru o hidratare optima si pentru o combatere sustinuta a fungilor si a inflamatiilor de la nivelul pielii care cauzeaza eczema.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#tratament eczeme copii, #GRAHAMS NATURAL KIDS, #fulgi ovaz coloidal , #pielea