Sfaturi pentru alegerea produselor de ingrijire a fetei

Marti, 18 Septembrie 2012, ora 19:53
2742 citiri
Sfaturi pentru alegerea produselor de ingrijire a fetei

In prezent exista o multime de produse cosmetice care promit ca iti vor lasa pielea fara niciun defect, ca vor rezolva toate problemele si iti vor mentine tineretea cat mai mult timp.

Totusi, toate chimicalele din acestea iti vor lasa in timp tenul imbatranit si obosit, conform health.com. Iata cum sa ai o fata frumoasa apropiindu-te putin mai mult de natura:

Evita solutiile foarte dure

Daca nu ai probleme serioase cu excesul de sebuum sau o acnee persistenta, iar doctorul nu iti prescrie produse puternice, stai cat de departe poti de sapunuri, demachiante si alte produse de curatare cu multe chimicale. Este posibil ca pielea sa se irite si sa devina sensibila in timp.

Renunta la tonifiant

Solutia tonifianta a fost creata pentru a reechilibra pH-ul pielii dupa ce folosesti sapunul. Daca acesta din urma, insa, este prietenos cu pielea, special conceput pentru fata, nu mai ai nevoie de tonifiant. Acesta nu va face altceva decat sa iti usuce tenul.

Opteaza pentru variantele fara parfum

Parfumul este acela care da majoritatea reactiilor alergice ale pielii. Opteaza pentru produsele fara miros, fiind mult mai sigure pentru sanatate.

Alege creme hidratante multifuctionale

Un produs bun iti va oferi si hidratare si protectie. Alege unul cu uleiuri naturale, unt si acizi grasi, care sa penetreze pielea si sa o hraneasca in profunzime. Citeste cu atentie eticheta, unde ar trebui sa gasesti inscrisi antioxidantii, plus substante care sa blocheze actiunea negativa a razelor soarelui, precum oxidul de zinc sau dioxidul de titaniu.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#ingrijire naturala piele, #piele frumoasa igrijire naturala, #piele frumoasa substante naturale, #produse delicate ingrijire piele, #sfaturi alegere produse ingrijire , #pielea