Solutii pentru tenul iritat: 3 creme cu efect calmant

Advertorial
Joi, 12 Aprilie 2018, ora 11:19
78906 citiri
Solutii pentru tenul iritat: 3 creme cu efect calmant
Foto: pexels.com

Multe femei considera ca pentru ingrijirea adecvata a tenului iritat trebuie sa investesti in multe produse din comert, dar adevarul este altul. Nu ai nevoie de un arsenal intreg de cosmetice pentru a raspunde nevoilor pielii sensibile, ci de produsele potrivite.

Secretul dermatologilor pentru o piele demna de invidiat il reprezinta anumite produse pentru ten iritat. Te invitam sa descoperi mai jos cele mai bune creme pentru pielea sensibila marca La Roche-Posay.

Ingredientul magic din compozitia acestora este o apa termala cu proprietati unice. Vei simti inca de la prima aplicare o senzatie de prosmetime si de catifelare de care vei deveni dependenta.

1. Tratamentul anti-imperfectiuni Effaclar Duo

Tratamentul anti-imperfectiuni Effaclar Duo marca La Roche-Posay este un aliat de nadejde in ritualul de ingrijire a tenului iritat. Produsul reduce imperfectiunile severe, previne si corecteaza semnele post-acneice.

Te vei indragosti pe loc de textura de tipul gel-crema, cu efect fresh, potrivita chiar si pentru pielea sensibila. Inca un motiv pentru care merita sa treci acest produs pe lista ta il reprezinta caracteristicile de pe ambalaj: hipoalergenic si fara parabeni.

Tot ce trebuie sa faci pentru a te bucura de efectele pe care le are aceasta crema pentru tenul iritat este sa o aplici dimineata si/sau seara pe zonele cu probleme, dupa ce ai curatat bine pielea.

Inca o veste buna este ca tratamentul anti-imperfectiuni Effaclar Duo reprezinta si o excelenta baza de machiaj, asa ca nu vei avea de ce sa iti faci griji in privinta aspectului pe care il va avea fondul de ten dupa aplicare.

2. Crema Effaclar K (+)

Printre cele mai bune creme pentru ten iritat de la La Roche-Posay se numara si Effaclar K. Produsul este special conceput pentru pielea mixta spre grasa. Inca de la primele aplicari vei putea sa constati rezultate incredibile. Pielea este reinnoita, redefinita si eliberata de puncte negre recurente.

Unul dintre cele mai importante avantaje pe care le are crema il reprezinta textura noua aquagel, ultra-proaspata si fara efect gras, ce permite o absorbtie rapida in tesuturile pielii.

Nu trebuie sa iti faci griji in privinta punctelor negre pentru ca produsul este non-comedogenic.

De ce este atat de eficienta aceasta crema pentru tenul iritat? Deoarece pentru prima data, EFFACLAR K (+) daily combina LHA, ingredient micro-exfoliant cu un complex antioxidant si anti-sebum 8H: [VITAMIN E + CARNOSINA +AIRLICIUM™].

Modul de aplicare este extrem de simplu. Dupa ce ti-ai curatat fata bine, intinde crema masand usor pielea cu miscari circulare. Aplica produsul dimineata si seara. In plus, il poti folosi si drept baza de machiaj.

3. Crema Hydreane Riche

De pe lista celor mai bune creme pentru ten iritat si sensibil nu avea cum sa lipseasca Hydreane Riche de la La Roche-Posay. Ingredientul-minune din compozitia produsului il reprezinta apa termala La Roche-Posay. Este suficient sa il aplici o data ca sa simti efectul calmant, hidratant si catifelat.

Aceasta crema este ideala pentru ingrijirea pielii uscate si foarte uscate. Hidrateaza profund pielea si reduce sensibilitatea, datorita hidrolipidelor care patrund in epiderm, unde elibereaza apa termala. Textura este onctuoasa, catifelata si nu are efect gras nici la mai multe ore de la utilizare.

Pielea se simte perfect hidratata inca de la prima aplicare, iar confortul si supletea ei sunt restabilite ca prin minune. Aplica crema atat pe fata, cat si in zona gatului in fiecare dimineata si seara pentru cele mai bune rezultate.

Ingrijirea tenului iritat nu este deloc o sarcina usoara, astfel ca trebuie sa te inarmezi cu cele mai bune creme de fata. Dermatocosmeticele marca La Roche-Posay lupta cu succes impotriva reactiilor alergice si a senzatiei de uscaciune restabilind astfel echilibrul natural.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#crema iritatie, #crema ten sensibil , #pielea