Tratamente facute acasa pentru o piele superba

Vineri, 05 Martie 2010, ora 14:40
20507 citiri
Tratamente facute acasa pentru o piele superba
Foto: arhiva

Iti doresti sa arati senzational si sa ai o piele superba? Daca da, nu este nevoie sa mergi la un salon de specialitate, ai nevoie doar de putin timp si de imaginatie. Afla in continuare ce tratament poti face acasa pentru a-ti rasfata corpul.

In afara faptului ca ne indulceste, zaharul este foarte bun pentru piele, te sfatuieste All Hair Loss Treatments. Pielea poate arata superb, daca o exfoliezi cu ajutorul unei creme facute din zahar. Prepararea cremei este foarte simpla. Amesteca doua linguri de ulei de masline cu doua cesti de zahar. Granulele de zahar vor elimina celulele de piele moarta. Cu acest tratament, pielea va fi exfoliata intr-un mod minunat. Daca doresti, poti adauga uleiuri esentiale aromate pentru a parfuma crema.

Trucuri naturale pentru o piele stralucitoare

De asemenea, poti exfolia pielea cu ajutorul capsunilor. Capsunile contin vitamina C, ce se va ocupa de orice inflamatie a pielii. Folosind capsunile in tratamentul pentru piele, ii vei oferi acesteia un aspect stralucitor. Acest tratament va avea un efect tonifiant asupra corpului tau.

Ce nu trebuie sa ii faci pielii tale

Rosiile contin vitamina A si au proprietati antioxidante. Rosia actioneaza ca un astringent natural pentru piele. Amesteca o rosie facuta pasta cu o lingura de argila alba si o lingura de lemn de santal praf si ai obtinut o crema tocmai buna pentru pielea ta. Amestecul se aplica pe fata si dupa aproximativ 20 de minute se spala cu apa calda. Rezultatul va fi o piele fina si stralucitoare.

Mierea este un produs minunat pentru piele. Mierea protejeaza pielea de multe infectii. Amesteca un cartof ras cu un ou si cu o lingura de miere si aplica pe fata. Stai cu masca pe fata 15 minute si apoi clateste cu apa rece. Pielea va fi stralucitoare si hidratata.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#tratamente piele, #tratamente acasa corp, #tratamente acasa piele , #pielea