Tratamente minune impotriva imbatranirii pielii

Duminica, 04 Noiembrie 2012, ora 12:16
13389 citiri
Tratamente minune impotriva imbatranirii pielii

Pe posturile TV, in reviste si nu numai vezi numai chipuri de vedete, unele mai tinere, altele mai in varsta, dar toate cu o piele de invidiat, tonifiata si stralucitoare.

Nu poti avea parte de toate tratamentele de infrumusetare ale acestora, dar poti beneficia de niste solutii simple, necostisitoare si extrem de eficiente. Total Beauty te invata ce sa cauti pe eticheta produselor de ingrijire sau ce sa consumi, astfel incat acestea sa fie cat mai eficiente, iar pielea ta sa radieze de sanatate:

AHA si BHA

Par niste banale litere asezate la intamplare, dar aceste substante te ajuta sa ai o piele catifelata si te feresc de razele nocive ale soarelui, care au tendinta sa iti usuce epiderma. AHA incurajeaza productia colagenului si face epiderma sa fie uniforma, pe cand BHA previne acneea, rosaceea si alte iritatii.

Retinolul

Retinolul ajuta la producerea unei cantitati suficiente de colagen, rezultand o piele mai tonifiata, ferma, cu o textura frumoasa si protejata de factori externi periculosi.

Vitamina C

Vitamina C creste productia de colagen si astfel reduce ridurile semnificativ, ajuta la repararea celulelor pielii si reduce inflamatiile. Este buna si pentru apararea pielii de razele periculoase ale soarelui.

Vitamina E

Vitamina E ajuta in nenumarate feluri, inclusiv prin protejarea membranelor celulare de stresul oxidativ si prevenirea distrugerii colagenului.

Niacinamida

Acest compus al vitaminei B3 creste ceramida si nivelul de acizi grasi din piele, prevenind pierderea continutului de apa si stimuland microcirculatia. Ajuta si la disparitia petelor decolorate de pe piele si la reducerea acneei.

Ceaiul verde

Antioxidantii din ceaiul verde reduc inflamatia si ajuta la cresterea nivelului de colagen si prevenirea distrugerilor provocate de expunerea la soare.

Resveratrol

La fel ca oricare alt antioxidant, resveratrolul are proprietati benefice asupra epidermei. El protejeaza de soare, imbunatateste sinteza colagenului si reduce distrugerea celulara.

Ulei din seminte de struguri

Acest antioxidant reduce efectele nocive ale radicalilor liberi si ajuta la o mai buna si rapida refacere a ranilor. Este una dintre cele mai bune solutii de prevenire si chiar de estompare a ridurilor.

Curcuminoidele

Gasite in turmeric, curcuminoidele au efecte antiinflamatoare, atat interne, cat si externe. Ajuta la suprimarea excesului de melanina si previn inflamarile cronice, iritatiile, distrugerea celulara cauzata de razele soarelui. Astfel, pielea nu mai este imbatranita prematur si, daca are de suferit, are capacitatea de a se auto-repara.

Isoflavoni din soia

Soia si componentele sale au o multime de antioxidanti puternici, cu beneficii extreme pentru piele. Studiile arata ca acestia reduc iritatiile, ajuta la constructia colagenului si previn problemele cauzate de soare.

Ceramidele

Ceramidele ocupa cam 20% din matricea celulara, fiind ca un lipici care tine celulele impreuna si le protejeaza. Atunci cand pielea este arsa de soare, un mediu inconjurator uscat sau este iritata, nivelul ceramidelor scade si epiderma nu mai este protejata cum trebuie.

Cremele cu ceramide iti fac pielea sa arate mai tanara si mai sanatoasa, asa ca este bine sa cauti acest ingredient pe eticheta produselor cosmetice.

Acidul linoleic, fosfolipidele

Acesti acizi grasi ajuta si ei la reintregirea si sanatatea matricei celulare, protejand epiderma de factori adversi si de imbatranirea inainte de vreme.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#vitamine prevenire imbatranire piele, #remedii naturale ingrijire piele, #sfaturi naturale ingrijire piele, #produse cosmetice sanatate piele, #ingrediente produse cosmetice ingrijire , #pielea