Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Trei trucuri de exceptie pentru ingrijirea pielii

Miercuri, 23 Noiembrie 2011, ora 22:01
2857 citiri
Trei trucuri de exceptie pentru ingrijirea pielii

Stii stralucirea speciala pe care o are pielea femeilor insarcinate? Luminozitatea aceea este efectul hormonilor care sustin sarcina si care aduc o serie de modificari radicale pielii.

Hormonii sunt cei care fac pielea sa straluceasca, crescand oxigenarea tesuturilor si reducand pilozitatea. Cateva trucuri simple pot avea efecte similare.

Aburul este prietenul pielii tale si iti aduce doar beneficii. Curata si improspateaza, hidrateaza profund si eficace. Baile de abur pentru ten sunt binevenite mai ales daca adaugi in apa fierbinte ulei de migdale sau ulei de trandafir. Ideal este si uleiul de lavanda care are proprietati antibacteriene si ajuta la echilibrarea ph-ului natural, scrie People.

Exfolierea are capacitatea de a regenera tesuturile. Procesul trebuie facut cu blandete, dar constant, fara teama, pentru ca exfolierea stimuleaza procesul de regenerare celulara naturala si revitalizeaza. Exfolierea stimuleaza procesul de producere de colagen si elastina naturala care fac pielea sa arate tanara si frumoasa. Este ideal pentru exfolierea corporala zaharul imbogatit cu ulei de portocale.

Este gresit sa eviti uleiurile de corp. Unele femei cred ca acestea ingrasa pielea, dar ele sunt de fapt ideale pentru hidratarea si hranirea in profunzime a epidermei. Uleiurile, mai ales daca sunt naturale, aduc pielii acizi grasi esentiali, se absorb bine, in special dupa baie pe pielea uda. Masajul care este necesar pentru a face uleiul de corp sa intre in piele stimuleaza circulatia sangvina.

In loc de final un sfat: nu folosi niciodata produsele cosmetice pentru ingrijirea pielii daca acestea au un miros foarte puternic. O aroma intensa este dovada prezentei in cantitati mari si foarte mari a chimicalelor.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#cosmetica, #ingrijirea pielii, #piele frumoasa , #pielea