Trucuri naturale pentru o piele stralucitoare

Marti, 23 Februarie 2010, ora 18:40
3129 citiri
Trucuri naturale pentru o piele stralucitoare
Foto: theteachick

Pentru o femeie sa aiba o piele frumoasa este un lucru foarte important, iar cea mai buna modalitate de a o avea este pe calea naturala. Cum sa ai parte de o piele minunata in mod natural? Afla in continuare.

Stilul de viata sanatos trebuie sa fie o prioritate pentru fiecare individ, iar pentru acest lucru este nevoie de mese echilibrate, aminteste Lady Zona. Organismul tau si pielea vor beneficia mult de aceste mese sanatoase luate la momentul potrivit. Fructele si legumele sunt o sursa mare de vitamine si nutrienti de care are nevoie pielea. Acest lucru va ajuta la reducerea efectelor radicalilor liberi si de a imbunatati textura pielii.

Trucuri pentru ca pielea ta sa ramana tanara

De multe ori suntem atat de ocupati la locul de munca, incat a bea apa poate ajunge o sarcina destul de grea. Daca nu vei bea destula apa, te vei deshidrata, iar organismul nu se poate curata de toxine. Evita aceste momente si fa un obicei din a bea cel putin opt pahare de apa pe zi.

Buna calitate a somnului si odihna inseamna frumusete. In timpul somnului organismul uman se repara si inlocuieste celulele moarte. Daca vei dormi opt ore pe noapte, corpul tau va face fata mai usor zilei urmatoare.

Trucuri vechi pentru o piele frumoasa

Pastreaza-ti corpul intr-o forma fizica potrivita. Exercitiile fizice trebuie sa faca parte din rutina ta zilnica si astfel, vei avea parte de numeroase beneficii. Printre multele beneficii se numara si buna circulatie a sangelui si mentinerea unei inimi sanatoase.

Stresul este boala cea mai intalnita in zilele noastre. Pentru a face fata stresului in primul rand trebuie sa incerci sa iti organizezi viata, sa iti stabilesti prioritatile si sa nu te incarci cu sarcini carora nu e poti face fata.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#trucuri piele frumoasa, #trucuri naturale piele sanatoasa, #trucuri naturale piele stralucitoare , #pielea