Care sunt schimbarile pe care trebuie sa le aduci in viata ta pentru a castiga lupta cu kilogramele in plus?

Joi, 04 August 2016, ora 11:45
1958 citiri
Care sunt schimbarile pe care trebuie sa le aduci in viata ta pentru a castiga lupta cu kilogramele in plus?

Cu totii ne dorim sa aratam foarte bine in orice moment al zilei si in orice perioada a anului, dar parca acest lucru devine si mai important pentru noi odata cu venirea verii, atunci cand mergem la plaja si trupul nostru este mult mai expus decat in restul anului.

Acesta este si motivul pentru care vizitele la nutritionist devin mai dese, iar achizitionarea de produse care sa favorizeze arderea grasimilor creste.

Foarte multe persoane opteaza pentru calea cea mai simpla de a obtine silueta mult vizata, aceasta constand in cumpararea de pastile pentru slabit. Desigur, este o alternativa buna, iar daca stii cum sa alegi cele mai eficiente pastile si cele mai sanatoase atunci ele chiar te pot ajuta sa iti atingi scopul.

Ce faci insa atunci cand nu iti surade foarte mult aceasta idee? Stai linist, pentru ca optiuni exista suficient de multe, fiind chiar foarte usor sa le gasesti.

Tot ce trebuie sa faci pentru a favoriza arderea grasimilor este sa incerci sa aduci cateva mici schimbari in viata ta, iar aceste schimbari sunt cele de pe partea de alimentatie si activitate fizica.

Pentru inceput, poti sa incepi sa faci mai multa miscare, chiar daca nu vorbim de mersul la sala ori de practicare unui sport anume. Pur si simplu poti sa renunti la a mai folosi liftul, precum si sa renunti la masina, mai ales daca vorbim de plimbari scurte.

Poti chiar sa iti impui unele obiective zilnice, ca de exemplu sa faci 10.000 de pasi in fiecare zi. Sunt foarte multe aplicatii care te pot ajuta sa monitorizezi astfel de statistici.

Daca o sa procedezi in acest fel, o sa fii motivat sa iti depasesti de fiecare data recordul precedent, ceea ce inseamna ca o sa arzi mai multe calorii fara ca macar tu sa iti dai seama. Desigur, aici tine si de vointa fiecaruia dintre noi, dar acest lucru este valabil in cele mai multe cazuri.

In ceea ce priveste alimentatia pe care o avem, ea trebuie sa fie una cat mai diversa si, de preferat, sa contina cat mai multe fructe si legume. Poti sa incepi sa iti schimbi obiceiurile culinare treptat, astfel incat sa nu ai parte de un "soc" prea mare - pe scurt, in fiecare zi sa renunti la un aliment nesanatos si sa incluzi unul sanatos. In acest mod o sa ajungi in scurt timp la o alimentatie 100% pe placul organismului tau, care sa ii ofere acestuia toate substantele nutritive de care are nevoie.

Trebuie facuta o mica precizare in ceea ce priveste "alimentele nesanatoase" pentru silueta, deoarece cele mai multe femei includ aici si ciocolata. Acest lucru este gresit, in primul rand pentru ca atata timp cat nu facem exces si optam pentru ciocolata neagra, ea nu ne face nici un rau, ba chiar din contra - imbunatateste sanatatea organismului nostru si ne ajuta chiar si sa slabim. Exact! Poti sa slabesti mancand ciocolata.

Cum este posibil acest lucru? Datorita compozitiei pe care o are aceasta, ea ajuta la oferirea de energie care sa ne permita sa ducem pana la final un antrenament mai intens si nu permite grasimii sa fie absorbita de organism, lucru valabil si in cazul zaharului, care nu va mai ajunge in sange in cantitati atat de mari.

In plus, daca vei gusta cateva grame de ciocolata (sa zicem 2-4 patretele) inainte de masa, atunci nu o sa mai poftesti atat de mult si, implicit, o sa mananci mai putin. Iata asadar un alt motiv pentru care este bine sa nu excluzi complet acest aliment.

Pe partea de alimentatie o sa mai poti include merele si ananasul, ambele fructe jucand un rol important in favorizarea arderii grasimii intr-un ritm mult mai alert, iar sanatatea corpului nostru va beneficia si ea de pe urma lor.

Chiar daca par niste sfaturi simple, toate cele amintite pe parcursul acestui articol te pot ajuta destul de mult sa iti atingi obiectivul. Nu ezita deci sa tii cont cat mai repede de sfaturile oferite.

Continut sponsorizat

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#produse slabit, #reteta slabit, #pastile slabit , #produse slabit