Articulatii sanatoase la orice varsta

Advertorial
Miercuri, 14 Iunie 2017, ora 09:54
36129 citiri
Articulatii sanatoase la orice varsta

(P) La o anumita varsta sau din cauza efortului fizic prelungit, datorat unei vieti active sau unui job solicitant, fiecare pas incepe sa provoace noi dureri. In acest caz calitatea vietii este compromisa in mod grav iar mobilitatea este din ce in ce mai scazuta.

Insa, datorita lumii stiintifice, cercetatorii s-au documentat si au creat in cele din urma cele mai bune adjuvante pentru problemele vietii moderne. Pentru articulatii sanatoase la orice varsta exista suplimentele CH Alpha Plus si Lyprinol.

Ambele produse se afla sub egida brandului Pharmalink si nu prezinta efecte secundare odata cu administrarea lor. Sunt compuse din ingrediente active cu un efect cat se poate de rapid si pot fi regasite pe site-ul bioo.ro la preturi avantajoase.

CH Alpha Plus Colagen lichid pe baza de Fortigel

Produsul CH Alpha Plus de la Pharmalink ofera o formula eficienta, lichida, sub forma de 30 de fiole, pe baza de Fortigel.

Acest colagen bioactiv natural este demonstrat stiintific ca stimuleaza sinteza de nou cartilaj pentru imbunatatirea mobilitatii si pentru refacerea oaselor dureroase.

Suplimentul in cauza este modalitatea perfecta, naturala si eficace pentru protejarea si regenerarea cartilajului articular.

Asadar, in cazul in care o persoana sufera de dureri de articulatii, indiferent de varsta si de obiceiuri, produsul CH Alpha Plus cu colagen lichid este potrivit pentru a reda mobilitatea si un stil de viata activ.

In majoritatea situatiilor, suplimentele cu peptide de colagen pot ajuta foarte mult la rejuvenarea cartilajelor articulare si pot face din nou ca miscarea sa se simta confortabila.

Produsul bazat pe Fortigel nu prezinta efecte secundare si chiar la cateva saptamani de la administrare incepe sa isi faca simtit efectul in tot organismul.

Adjuvantul cu un continut de colagen activ nu reface doar tesuturile deteriorate si sustine sanatatea sistemului osos. Mai mult decat atat, acesta regleaza metabolismul, sustine sanatatea sistemului imunitar si reduce stresul oxidativ.

Asadar, prezinta avantaje multiple pentru corpul uman. Cele 6 ingrediente active ale CH Alpha Plus sunt apa purificata, colagenul, fructoza, acidul citric, seleniul si vitamina C.

Toate aceste substante stimuleaza imunitatea, redau energia, prezinta antioxidanti naturali si ajuta la refacerea tesuturilor cu probleme.

Lyprinol cu Omega 3 - antiinflamator natural eficace

Un alt produs de la brandul Pharmalink, ce poate fi comandat individual sau intr-un pachet la un pret mic alaturi de produsul CH Alpha Plus, este Lyprinol. Este vorba despre un anti-inflamator natural pentru ameliorarea durerilor provocate de artrita si o gama larga de alte afectiuni inflamatorii.

Lyprinol este un extract de lipide marine compus dintr-un mix rar de lipide cu acizi grasi Omega 3 care este recomandat pentru efectele sale pozitive ca anti-inflamator natural.

Combinatia de acizi grasi Omega 3 si de ingrediente active din extracte naturale transforma produsul Lyprinol intr-un agent eficient antiinflamator.

Toti compusii suplimentului in cauza ajuta la atenuarea durerii cauzate de aproape orice fel de afectiune osoasa.

Astfel artrita, reumatismul, osteoartrita, durerile musculare sau chiar inflamatiile generale ale organismului pot fi ameliorate in timp cu ajutorul acestui produs.

Compozitia adjuvantului Lyprinol consta in vitamina E, steroli de origine vegetala si scoica cu cochilie verde.

Puterea de refacere a cartilajului afectat este data acestui produs de catre extractul de scoica cu cochilie verde numita Perna Canaliculus care contine un mix de acizi grasi polinesaturati foarte benefici.

Pe langa celelalte ingrediente ale produsului Lyprinol, insasi scoica aceasta este factorul cheie ce il face atat de recomandat in tratarea problemelor de oase.

Avand in vedere ca exista cel putin aceste doua produse naturale pe piata - CH Alpha Plus si Lyprinol - poti avea articulatii sanatoase la orice varsta, daca esti dispus sa incerci solutii naturale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#suplimente articulatii , #remedii naturale