Astragalus - Radacina vietii!

Advertorial
Marti, 23 Ianuarie 2018, ora 10:06
103904 citiri
Astragalus - Radacina vietii!

Astragalus este considerat a fi o adevarata minune a lumii plantelor, fiind una dintre cele mai puternice plante medicinale, ce ajuta la intarirea imunitatii.

Supranumita si radacina vietii, Astragalus este o planta perena, prezenta in zonele temperate ale Asiei, Americii de Nord si Europei, adica in intreaga emisfera nordica a planetei.

Are tulpini paroase, formate din 12 pana la 18 perechi de frunzulite. Radacina este partea medicinala a plantei.

Radacinile de Astragalus se recolteaza de la plante cu varste mai mari de 4 ani, indeosebi toamna, si se folosesc la prepararea de decocturi, se adauga la mancaruri sau se concentreaza in capsule, tablete sau extracte lichide.

Astragalus (Astragalus membranaceus) este folosit in medicina traditionala chineza, persana si in Orientul Mijlociu de mii de ani.

Astragalus este numit adapogen, ceea ce inseamna ca ajuta la protejarea organismului impotriva diferitelor forme de stres, inclusiv a stresului fizic, mental sau emotional. Aceasta planta sustine functiile organismului din corpul uman si ajuta in tratarea a numeroase afectiuni.

In general, studiile asupra Astragalusului, fac referire la capacitatea sa deosebita de a frana imbatranirea celulara si de a proteja celulele impotriva elementelor daunatoare precum radicalii liberi si oxidarea.

Astragalus are proprietati antibacteriene si antiinflamatoare. Adesea, oamenii o aplica pe piele pentru ingrijirea ranilor.

In plus, studiile au aratat ca Astragalus are proprietati antivirale si stimuleaza sistemul imunitar. Astfel, ajuta la prevenirea si tratarea racelilor.

Astragalus Extract 450 mg este un produs din gama Premium de la CosmoPharm®. Are proprietati benefice in cazul persoanelor care sufera de diferite afectiuni si actioneaza ca protector al organismului in cazul bolilor ce necesita chimioterapie sau radioterapie.

Beneficii

  • Contribuie la intarirea sistemului imunitar;
  • Preintampina racelile si infectiile cailor respiratorii superioare;
  • Stimuleaza productia endogena de interferon (stimuleaza limfocitele T si celulele "ucigase naturale" NK) si diviziunea celulara normala;
  • Imbunatateste functionarea plamanilor, timusului, splinei si a rinichilor;
  • Protejeaza ficatul si sistemul cardiovascular;
  • Are proprietati puternic antioxidante si antiinflamatoare;
  • Tonic adaptogen, creste capacitatea de raspuns la factorii de stres.

Totodata, administrarea regulata de Astragalus sustine sanatatea inimii, in fata manifestarilor cardiace, protejeaza sistemul respirator impotriva infectiilor si reactiilor alergice. Gasesti aici lista completa de beneficii, compozitia si recomandarile de administrare.

La COSMO PHARM®, ne preocupam sa-ti aducem Sanatate din Natura®!

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana copiilor mici. Nerecomandat persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#supliment alimentar, #tratament homeopat, #extract Astragalus , #remedii naturale
Comentarii
Poza Te-o
Te-o
rank 5
Varsta medie in China si Iran este superioara celei din tarile care