Ciupercile medicinale - darul naturii pentru santatea ta

Advertorial
Miercuri, 20 Decembrie 2017, ora 09:00
23235 citiri
Ciupercile medicinale - darul naturii pentru santatea ta

Stiati ca exista peste 100.000 de specii de ciuperci cunoscute in lume la ora actuala? Dintre acestea, o serie de specii sunt recunoscute ca ciuperci medicinale datorita proprietatilor curative. Reishi, Shiitake si Maitake sunt cele mai cunoscute si eficiente.

Bogate in vitamine si minerale, dar si polizaharide, sunt o importanta sursa naturala de sanatate. Este recomandata folosirea lor sub forma de supliment alimentar. Fara gastronomie!

De ce sunt ciupercile medicinale atat de benefice pentru organismul uman?

Produsul Reishi Shiitake Maitake de la COSMO PHARM imbina perfect proprietatile organice ale celor mai populare ciuperci medicinale.

Suplimentul alimentar vine in ajutorul tratarii unor serii de afectiuni, atat preventiv, cat si curativ.

Sinergia compozitiei are darul de a aduce beneficii multiple organismului uman prin stimularea imunitatii.

Ciupercile sunt folosite de mii de ani in scop terapeutic, iar specialistii de la COSMO PHARM s-au inspirat din intelepciunea anticilor pentru a oferi un remediu naturist de calitate.

De ce il recomandam:

  1. Este un produs 100% organic. Suplimentul este fabricat strict din materie prima obtinuta din culturi de ciuperci certificate organic.
  2. Nu are o actiune agresiva asupra organismului uman care sa duca la aparitia unor efecte secundare. Principala actiune a produsului Reishi Shiitake Maitake este aceea de a restabili echilibrul organismului acolo unde s-a produs un dezechilibru si de a intari imunitatea.
  3. Ciupercile terapeutice actioneaza la nivelul enzimelor, celulelor sau al hormonilor pentru a ajuta la refacerea rezistentei naturale a organismului impotriva factorilor patogeni.
  4. Este un alcalinizator puternic si eficient. Echilibreaza pH-ul corpului si ajuta la detoxifierea acestuia.

Cum actioneaza suplimentul alimentar Reishi Shiitake Maitake asupra organismului?

Principala caracteristica a produsului Reishi Shiitake Maitake este aceea de reechilibrare. Iar acest efect poate fi sesizat in mai multe functii ale corpului:

  1. Are un puternic efect stabilizator, ce se manifesta in reglarea presiunii sanguine, atat in cazul hipertensiunii, cat si in cazul hipotensiunii.
  2. Protejeaza si stimuleaza sistemul imunitar datorita continutului mare de polizaharide si acid ganoderic.
  3. Are proprietati antioxidante, prin urmare poate lupta impotriva radicalilor liberi, responsabili pentru degradarea celulelor.
  4. Stimuleaza imunitatea, ofera organismului capacitatea de a rezista si de a lupta cu succes impotriva virusilor sau infectiilor deja existente.
  5. Actioneaza si la nivelul colesterolului, avand capacitatea de a reduce colesterolul "rau" (LDL), protejeaza astfel arterele si sistemul cardiovascular.
  6. Ciupercile medicinale sunt bogate in vitamina D, ceea ce ajuta la absorbtia si fixarea calciului in oase. Sustin un metabolism sanatos si ajuta impotriva stresului.
  7. Ajuta la detoxifierea organismului.

Suplimentul alimentar de la COSMO PHARM este realizat in ideea de a trata trupul ca un intreg. Ciupercile medicinale din care este compus suplimentul se comporta ca agenti antivirali si antibacterieni naturali. Prin urmare ofera un ajutor natural in formarea unei bariere imunitare.

Produsul Reishi Shiitake Maitake de la COSMO PHARM iti ajuta organismul in mentinerea unei sanatati de invidiat. Aflati detalii privind modul de administrare la www.cosmopharm.eu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#ciuperci medicinale, #supliment alimmentar, #Reishi Shiitake Maitake , #remedii naturale