Cum scapam de cearcane in mod natural

Joi, 30 Iulie 2009, ora 09:17
40185 citiri
Cum scapam de cearcane in mod natural
Foto: webmd.com

Opt din noua persoane au cearcane. Starile de oboseala avansata, noptile pierdute si stresul isi spun cuvantul si lasa mici umbre in jurul ochilor, care fac frumusetea oricarei persone sa paleasca.

Alimentatia necorespunzatoare, varsta inaintata, expunerile indelungate la soare si excesul de medicamente sunt si ele cauze ale aparitiei cearcanelor, informeaza natural-homeremedies.com.

Poti prepara si tu acasa cateva creme eficiente pentru indepartarea lor. Pasta obtinuta din putina faina in care ai adaugat sucul unei rosii, a unei lamai si curcuma, o planta de origine asiatica, lupta eficient impotriva cearcanelor.

Aplica produsul obtinut in jurul ochilor si lasa-l sa actioneze timp de zece minute. Repeta tratamentul de doua ori pe saptamana si nu uita sa respecti cele opt ore de somn in fiecare noapte.

Un alt tratament eficient impotriva cearcanelor se obtine din zeama unui cartof. Tamponeaza in fiecare seara zona de sub ochi cu o compresa inmuiata in zeama cartofului si dupa o saptamana vei observa efectele.

Sucul de rosii in care ai stors o lamaie lupta eficient impotriva cearcanelor. Tamponarile se fac de doua ori pe zi, dimineata si seara. Rosiile trateaza cearcanele si daca sunt consumate sub forma de suc, in care ai adaugat putina sare, menta si lamaie.

O alta reteta pentru frumusetea fara cearcane se obtine din lanolina, suc de castravete si lamaie. Crema se aplica sub ochi si se lasa sa actioneze 20 de minute.

Praful de curcuma in care ai adaugat suc de ananas, lasat cateva minute la frigider, este remediul perfect pentru indepartarea cearcanelor suparatoare.

Maseaza zona de sub ochi in fiecare seara cu putin ulei de migdale. Nu uita sa bei cel putin doi litri de apa zilnic si sa nu pierzi somnul de noapte. Cearcanele vor disparea imediat, dupa doar cateva zile.

Frunzele de menta tocate marunt pot fi aplicate in zona afectata timp de 20 de minute seara, inainte de culcare. Frunzele de trandafir sunt si ele eficiente in aceste cazuri.

Cearcanele dispar rapid printr-o dieta bogata in vitamina C si fier. Nu evita citricele, dar nici spanacul si legumele verzi, consumate la fiecare masa.

Laptele este si el un bun remediu pentru indepartarea cearcanelor, daca este consumat frecvent, dar si pentru masarea zonei de sub ochi, in fiecare dimineata, timp de zece minute.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#cearcane remedii naturale, #frumusete cearcane, #cearcane tratament , #remedii naturale