Cum scapam de cearcane in mod natural

Duminica, 29 Noiembrie 2009, ora 15:23
22923 citiri
Cum scapam de cearcane in mod natural

De cele mai multe ori, cearcanele apar din cauza oboselii cronice, a stresului, a orelor lungi petrecute in fata calculatorului sau a televizorului, dar si din cauza fumatului si a dietei nepotrivite.

Ele sunt inestetice si toti vrem sa scapam de ele. Cum faceti insa acest lucru? Cel mai important este sa va schimbati stilul de viata, sa dormiti mai mult si sa manancati sanatos.

In cazul in care nu reusiti sa faceti acest lucru, puteti apela la tratamente naturiste care de multe ori sunt eficiente.

Un remediu simplu pentru care puteti opta este aplicarea feliilor de cartofi pe pleoape, timp de 10-15 minute. Va spalati apoi cu apa calduta.

Aplicati comprese reci cu infuzie din petale de trandafir. O lingura de petale uscate la 100 ml apa. Se folosesc trandafirii de dulceata.

Si compresele cu infuzie de flori de tei reduc cearcanele. Se pun alternativ, comprese reci si calde. Se incepe cu compresele calde si se termina cu cele reci.

La fel se procedeaza si cu ceaiul de albastrele. Plantele se pot gasi la orice magazin naturist. Se face o infuzie, apoi cand ceaiul e caldut se folosesc doua discuri demachiante pentru comprese.

O metoda clasica de combatere a cearcanelor este "lingura din congelator". Puneti doua linguri din inox in congelator pentru jumatate de ora, apoi le scoateti si masati cearcanele cu partea bombata a lingurei.

Si castravetele este eficient in tratarea cearcanelor. El este folosit inca din vechime in tratamentele cosmetice. Puteti taia feliute de castravete si sa le aplicati pe ochi.

Va mai puteti aplica o masca din lapte praf si miere. Amestecati o lingurita de lapte praf cu 1 lingurita de miere de albine. Apoi aplicati aceasta compozitie peste cearcane si lasati-o sa actioneze timp de 15-20 de minute.

Si masca din galbenus de ou este foarte buna daca o folositi o data pe saptamana. Aveti nevoie de putin ulei de migdale dulci, putin galbenus, cateva picaturi de zeama de lamaie si un varf de cutit de praf de borax. Se amesteca bine toate substantele si se aplica de jur-imprejurul ochilor. Dupa 10-15 minute se clateste cu multa apa clada.

Daca nu reusiti sa scapati de cearcane cu tratamente naturiste puteti folosi produse cosmetice pentru mascarea lor. In acest caz cei mai buni prieteni sunt anticearcanul si fondul de ten.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#cearcane tratamente naturiste, #tratament naturist cearcane, #remedii cearcane , #remedii naturale