Fa-te frumoasa cu ce ai prin camara!

Marti, 24 Noiembrie 2009, ora 21:24
5155 citiri
Fa-te frumoasa cu ce ai prin camara!

In loc sa arunci banii pe cosmetice costisitoare, da un raid prin camara si vezi ce poti face pentru rasfatul propriu. Daca ai banane, acestea sunt excelente pentru par, mierea, numai buna pentru fata, usturoiul pentru unghii, iar samburii de masline pisati pentru pielea uscata de pe corp.

In plimbarile ei prin lume, americanca Shalini Vadhera, expert in frumusete, a observat ritualurile ciudate ale femeilor de pretutindeni, pe care le-a impartasit Health.com.

Banane pentru par sanatos Daca parul tau se resimte in urma actiunii soarelui sau a tratamentelor de colorare, invata de la femeile din Hawaii, renumite pentru parul lor lucios si sanatos. Striveste cu o furculita o banana, dupa care intinde mixtura pe par si las-o 15 minute.

Dupa, poti spala parul ca de obicei. Bananele mentin sanatatea parului si ii redau elasticitatea naturala, datorita nivelului mare de potasiu.

Miere pentru fata Americanca a vazut ca polonezele isi intind pe fata miere, in loc de crema hidratanta. Chiar si intr-un strat subtire, mierea isi face treaba. Secretul e sa o incalzesti putin la cuptorul cu microunde, sa o incerci pe o portiune de piele, alta decat fata, si apoi sa aplici, cand temperatura iti permite, pe fata.

Lasa mierea sa actioneze timp de 15 minute, dupa care indeparteaza cu apa calduta, clatindu-te apoi cu apa rece. Pielea va fi hidratata si radioasa, iar ca bonus, mierea te va proteja de actiunea nociva a razelor ultraviolete.

Usturoi pentru unghii Dominicanele au o reteta proprie pentru unghii frumoase si sanatoase. Ele taie usturoiul marunt si il adauga in oja. Dupa 7 - 10 zile, cat timp a stat la macerat, folosesc acest produs, rezultatul fiind niste unghii extrem de puternice, fara riscul de a se rupe sau exfolia.

Samburi de masline pentru pielea aspra Data viitoare cand mananci masline, pastreaza samburii si piseaza-i daca ai un aparat indeajuns de puternic. Ce a rezultat poate fi cu succes folosit ca un body scrub natural 100%. Va indeparta pielea uscata si celulele moarte cat ai clipi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#masti naturale fata, #intaritor unghii, #remedii naturale, #banane par , #remedii naturale