Michele Boiron revine in Romania

Advertorial
Joi, 22 Septembrie 2016, ora 09:00
17166 citiri
Michele Boiron revine in Romania
Michele Boiron

Michele Boiron, o personalitate cu nume de marca, revine in Romania, in perioada 28.09.2016 - 01.10.2016, cu ocazia Congresului National de Farmacie, editia a XVI-a.

Istoria vietii sale remarcabile, atat in domeniul profesional cat si in cel personal este marcata de deschiderea sa aparte fata de oameni, de generozitate si angajare in actiuni destinate binelui public.

In 1967 obtine diploma de doctor in farmacie si se intoarce la Lyon, unde se alatura mamei sale, Simone, la conducerea farmaciei familiale. Dar gustul pentru independenta si forta caracterului sau au condus-o curand la cumpararea unei farmacii proprii la Bron, o regiune lyoneza. Avea 34 de ani. In 8 ani creste de 8 ori cifra de afaceri, in primul rand datorita introducerii medicamentelor homeopatice in oficina, medicamente aproape necunoscute pana la venirea ei in oras.

Michele Boiron a intrevazut cu mult inaintea altora ca locul homeopatiei este in cadrul medicinei, si nu "alaturi" sau "in afara" medicinei. Acest lucru a intarit convingerea puternica si adeziunea sa la proiectul antreprizei BOIRON: ca oriunde in lume, medicamentele homeopatice sa fie mai cunoscute si mai utilizate de profesionistii din domeniul sanatatii, in serviciul sanatatii.

In ultimii ani, BOIRON Romania a facilitat patrunderea in Romania a mai multor volume dedicate homeopatiei, dintre care doua foarte apreciate de publicul farmaceutic: "Homeopatie si prescriptie oficinala" si "Homeopatie: Dosarele expertului: ORL", ambele scrise de Farm. Michele Boiron, nume de rezonanta la nivel mondial in ce priveste homeopatia, la care au colaborat: Farm. Francois Roux si Dr. Frederic Voirin.

Foto: Michele Boiron si Jean-Francois Lurol

Septembrie 2016 este momentul lansarii in Romania al celui de-al treilea volum din seria "Homeopatie: Dosarele expertului", respectiv "Homeopatie: Dosarele expertului - Pediatrie".

Michele Boiron sustine numeroase asociatii umanitare, printre care 'Doctor Clown', asociatie lyoneza care intervine in mediul spitalicesc pe langa copiii bolnavi, sustine de asemenea un asezamant din Belgia destinat copiilor cu dizabilitati. Drepturile de autor obtinute in urma vanzarii cartilor scrise de ea sunt varsate integral acestor asociatii.

Michele Boiron se afla, alaturi de fratii ei Christian si Thierry, in consiliul de administratie al grupului BOIRON.

Foto: Michele Boiron si Silvia Mainescu

Citeste mai multe despre beneficiile homeopatiei intr-un interviu cu Silvia Mainescu, directorul general Boiron Romania.

BOIRON este prezent in Romania din anul 2000, iar misiunea sa a ramas neschimbata: de a dezvolta la nivel mondial un proiect de sanatate bazat pe o abordare medicala si stiintifica a homeopatiei si de a produce, pentru fiecare pacient si fiecare profesionist din domeniul sanatatii, un medicament homeopat de inalta calitate, fiabil si reproductibil.

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#Michelle Boiron vizita Romania, #Michele Boiron homeopatie, #remedii Boiron, #homeopatie , #remedii naturale