Piele uscata? Trateaza-te acasa!

Joi, 11 Februarie 2010, ora 08:57
15820 citiri
Piele uscata? Trateaza-te acasa!
Foto: thebeautybrains.com

Pielea uscata apare in special in sezonul rece, cand vantul si temperaturile scazute iti afecteaza sanatatea tenului. Este unul dintre motivele aparitiei ridurilor suparatoare, a infectiilor si pielii dezhidratate. Poti trata problema acasa si vei economisi bani si timp.

Specialistii in cosmetica din Statele Unite recomanda persoanelor cu pielea uscata sa evite folosirea sapunului de fata, a lotiunilor cosmetice astringente sau expunerile indelungate la temperaturi scazute sau vant puternic, informeaza himalayahomeremedies.com.

Sunt recomandate produsele fara alcool si o dieta bogata in vitaminele A,B,C si D. Cand aplici crema de ingrijire zilnica, care va fi una grasa, incearca sa masezi fata mai mult de cinci minute si sa o aplici in doua straturi.

Poti prepara o masca faciala cu banane, caise si avocado. Se aplica pe pielea uscata si se lasa sa actioneze cel putin 20 de minute. Se indeparteaza cu apa calda, dupa care poti masa fata cu putina margarina sau ulei vegetal.

Poti obtine o alta masca pentru tratarea tenului tau din miere, un ou batut si putin lapte. Se aplica in acelasi mod, pe fata, gat si decolteu, iar dupa 30 de minute se indeparteaza cu apa calda.

Pe tot parcursul zilei poti indeparta impuritatile de la nivelul fetei cu o felie de castravete. Hraneste tenul si trateaza infectiile suparatoare.

O data pe saptamana te poti trata cu maioneza preparata in casa. Maseaza pielea jumatate de ora, dupa care indeparteaza excesul de grasime cu apa calda din abundenta. Pentru stimularea circulatiei sangelui de la nivelul fetei, poti inlocui apa de la robinet cu cea minerala.

Nu uita ca masajul este absolut necesar pentru pielea ta, deci de fiecare data cand iti vei aplica o masca, inainte de a o indeparta cu apa in exces, maseaza pielea cateva minute. In doar cateva saptamani, tenul tau va fi din nou stralucitor, sanatos si poti folosi in sfarsit machiajul pe care pana acum nu l-ai putut aplica.

Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timişoara, că dă asigurări că că avem un plan pentru ca, până la sfârşitul anului, să avem o...
Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat că deschiderea noului terminal al Aeroportului Internaţional Timişoara este dovada că România ştie să materializeze proiecte concrete...
#piele uscata remedii, #ten uscat tratament, #tratament facial natural, #masca fata naturala , #remedii naturale