Remedii naturale impotriva artritei

Joi, 22 Aprilie 2010, ora 09:35
14000 citiri
Remedii naturale impotriva artritei
Foto: topnews.in

Artrita este un termen general folosit pentru inflamatiile articulatiilor. Se localizeaza cel mai des la picioare, genunchi si maini si se carcaterizeaza prin roseata, umflare si durere locala. Fiind o afectiune care avanseaza totusi rapid daca nu se trateaza, ea poate chiar sa distruga articulatiile.

Poate aparea pe fondul unui sistem imunitar scazut, o infectie suparatoare sau anumite leziuni care conduc la slabirea articulatiilor. Tratamentul difera in functie de tipul afectiunii, dar exista si plante cu efect antiinflamator care te scapa de durerile si umflaturile care nu iti dau pace, informeaza hubpages.com.

Tamaia are proprietati antiinflamatorii, iar pentru a urma un tratament natural din aceasta planta este necesar sfatul medicului tau naturist. In functie de tipul artritei si starea generala de sanatate, el iti va recomanda doza potrivita si regularitatea tratamentului.

Extractul din salcie alba este si el un tratament eficient impotriva artritei. Are importante proprietati antiinflamatorii si poate inlocui cu succes medicatia pe baza de ibuprofen. Avantajul major al acestui tip de tratament este ca nu irita stomacul si nu afecteaza in nici un fel digestia.

Ciresele sunt fructele ideale pentru persoanele care au artrita. Studiile cercetatorilor americani au aratat ca un consum regulat si sutinut de cirese reduce in timp inflamatiile articulatiilor cu 50%.

Curcuma este un alt remediu natural pe care il poti folosi in tratamentul tau impotriva artritei. Stimuleaza circulatia sangelui, are rol antioxidant si antiinflamator. Este un ingredient activ, care ofera rezultate imediate, deci consulta medicul tau naturist daca vrei sa urmezi un tratament pe baza acestei plante.

Ghimbirul s-a folosit din cele mai vechi timpuri pentru tratarea afectiunilor stomacului. Studiile recente insa au demonstrat eficienta sa in tratarea afectiunilor inflamatorii. Poti scapa de durerile si umflaturile specifice artritei pastrand un regim regulat, prescris de medic, din extractul acestei plante.

Gheara diavolului este o alta planta eficienta in tratamentul artritei. Creste in soluri nisipoase, iar extractul natural poate fi gasit la magazinele de profil. Mai mult, studiile cercetatorilor americani au aratat ca un tratament de sase luni pe baza acestei plante are acelasi efect precum cel medicamentos, specific artritei.

Nu uita insa ca daca vrei sa beneficiezi de remediile naturiste, vizita la medic este obligatorie. Evita sa iti prescrii tu tratamentul pentru ca multe dintre aceste plante pot avea efecte adverse in doze mari, interactioneaza cu alte medicamente si chiar cu alimentele consumate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#artrita remedii naturale, #artrita tratament natural, #artrita plante , #remedii naturale