Schinduful imbunatateste performantele sexuale la barbati

Miercuri, 06 Iunie 2012, ora 13:48
17400 citiri
Schinduful imbunatateste performantele sexuale la barbati

Schinduful, una dintre cele mai vechi plante medicinale, pe numele stiintific Trigonella foenum graecum, numit si sfindoc in unele zone, creste ca buruiana, prin semanaturi, dar se si cultiva pentru nutret sau chiar pentru a fi folosit in bucatarie. In scop terapeutic se folosesc semintele, care se recolteaza cu tot cu pastai, atunci cand acestea au ingalbenit.

La noi, schindurful creste in zona sud-estica a tarii, mai ales in judetele Constanta si Braila, unde are caldura din belsug. Planta este foarte greu de cules si procesat manual, de aceea se recomanda achizitionarea ei de la plafar sau de la magazinele de produse naturiste.

Semintele de schinduf contin colina, trigonelina, lecitina, ulei volatil, taninuri, saruri de fier, magneziu, fosfati. Schinduful este antiseptic, antiinflamator, hipocolesterolemiant, hipoglicemiant, secretolitic, sursa de vitamina PP, antitusiv si afrodisiac.

Indicat in caz de anemie, astenie, diabet

Schinduful se poate administra sub forma de decoct, pulbere, extracte, potiuni, cataplasme si se recomanda anemicilor, persoanelor care nu au pofta de mancare, celor care scad in greutate, rahiticilor, astenicilor, diabeticilor. Extern, se foloseste in caz de furunculoza, panaritiu, flegmoame, rani purulente, abcese.

Cercetari recente au demonstrat ceea ce deja se stia, ca schindurful are, intr-adevar, abilitatea de a imbunatati performantele sexuale la barbati, actionand benefic asupra hormonilor masculini, prin eliberarea de saponine si fitochimicale.

Multi barbati, cand constata ca nu mai au performante notabile in dormitor, intra in panica si, fara sa se gandeasca prea mult, se opresc la prima farmacie dupa medicamente de sinteza, care pot avea efecte secundare grave. Mama-natura este, insa, foarte darnica si are cate un leac pentru fiecare durere, neplacere sau necaz, cand este vorba de sanatate.

Extrasul de schinduf, tinctura, care poate fi preparat si in casa din boabele cumparate de la magazinele de specialitate, luat de doua ori pe zi, a adus o transformare importanta in viata sexuala a multor barbati.

De asemenea, schindurful poate fi administrat si sub forma de pulbere cu miere de albine. Se amesteca, in parti egale, pulbere si miere si, din acest amestec, se iau cate doua - trei lingurite pe zi, timp de sase luni.

Pulberea se obtine macinand semintele de schindurf in rasnita electrica de cafea. Ideal ar fi sa se macine semintele chiar inainte de a fi consumate dar, daca este greu si nu ai timp, macina atat cat stii ca-ti trebuie pentru patru zile si pastreaz-o la rece si intuneric, intr-un borcan inchis ermetic.

Sa avem sanatate!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#schindurf sanatate, #schindurf proprietati, #schindurf diabet, #schindurf astenie, #schindurf anemie , #remedii naturale