Solutii simple pentru probleme minore, dar stresante

Luni, 03 Octombrie 2011, ora 15:47
6235 citiri
Solutii simple pentru probleme minore, dar stresante

Se intampla ca in casa sau in mediul in care locuiesti sa te confrunti cu diverse lucruri care iti afecteaza pielea sau infatisarea. Cu ajutorul unor mici trucuri nu vei mai fi nevoit sa apelezi la produse medicamentoase, ci sa rezolvi problema cu ce ai la indemana in camara sau bucatarie.

Iata ce iti propune Men's Health:

Arsuri de soare sau zgarieturi de lama: inmoaie un tampon de bumbac in lapte cald si aplica pe zonele iritate, lasa sa actioneze cateva minute si apoi clateste. Incearca si uleiul de masline, care are compusi antiinflamatori.

Rani minore: mierea te scapa de bacterii, care altfel s-ar multiplica peste masura si zona s-ar infecta. Dupa ce aplici miere, acopera zona cu un bandaj.

Piele moarta care se ia de pe maini: uda-ti mainile si freaca-le cu zahar. Cu cat boabele acestuia sunt mai mari, cu atat mai bine. Vei vedea ca toata pielea moarta va disparea si mainile vor ramane fine.

Piele si buze uscate: uleiul de masline seamana cu uleiul pe care il produce si pielea ta in mod natural, acesta fiind de multe ori indepartat complet de sapunurile prea aspre. Pune cateva picaturi in palma si freaca mainile intre ele pentru o hidratare maxima si un strat protector.

Muscaturi de insecte: aplica otet de mere, iar aciditatea sa va face sa se reduca umflaturile si senzatia de mancarime.

Piciorul atletului: o parte de otet si 3 parti de apa ajuta la distrugerea infectiei.

Pantofi urat mirositori: amesteca apa cu bicarbonat de sodiu si presara dupa ce scoti pantofii din picioare. Astfel ei vor scapa de miros pana la urmatoarea utilizare. Poti lasa si cateva coji marunte de portocala peste noapte si efectul va fi la fel de bun.

Subrat urat mirositor: nu transpiratia face ca subratul sa capete mirosul ingrozitor pe care il stie toata lumea, ci bacteriile care o descompun. Inmoaie o bucata de bumbac in otet de mere si tamponeaza axila, astfel incat sa moara toate bacteriile. Mirosul de otet va disparea instantaneu.

Dinti patati: freaca dintii cu partea alba din interiroul cojii de portocala si apoi foloseste o periuta de dinti pentru a curata orice alte impuritati. Alta modalitate este sa amesteci bicarbonat de sodiu cu apa pana formeaza o pasta si sa periezi.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#remedii naturale rani, #albire dinti natural, #miros pantofi, #muscaturi insecte remedii , #remedii naturale