Stii ca exista alimente care te ajuta sa mirosi frumos?

Luni, 10 Octombrie 2011, ora 18:03
14598 citiri
Stii ca exista alimente care te ajuta sa mirosi frumos?

Se poate intampla uneori sa te confrunti cu problema mirosurilor neplacute, cea poate trece, in ochii unora, ca fiind sinonima cu lipsa ingrijirii corporale.

Exista o multime de sapunuri, deodorante si parfumuri, dar uneori poti cauta solutia mult mai aproape, in bucatarie sau camara.

In plus, beneficiezi de ingrediente absolut naturale, care nu au deloc chimicale ce pot face rau organismului. Iata ce poti incerca, potrivit Woman's Day:

Pentru respiratie urat mirositoare

- patrunjel sau menta proaspata: aceste plante au puterea de a elimina orice miros neplacut din cavitatea bucala, chiar si daca ai consumat usturoi sau ceapa.

Totusi, daca rspiratia urat mirositoare te acompaniaza o perioada mare de timp fara o cauza anume, s-ar putea sa ai probleme cu gingiile si dintii, dar si unele de natura gastrica.

- laptele: daca bei o cana de lapte in timpul unei mese ce crezi ca va determina mirosuri nu tocmai placute, acestea vor fi neutralizate.

Miros corporal urat

- zeama de lamaie: consumand citrice precum lamaia sau portocala vei scapa de mirosurile corporale neplacute, dupa cum spune dr. dermatolog David Colbert.

Pentru ca citricele au si fibre, se misca greu prin organism si ajuta la eliminarea toxinelor care contribuie la miros. Incearca sa mananci si un grepfrut la micul dejun.

- peste cu carne alba: desi suna greu de crezut, aceasta te scapa de mirosul corporal urat. Organismul dizolva proteinele din carne si pielea incepe sa emane miros neplacut, lucru care nu se intampla atunci cand consumi peste.

Picioare urat mirositoare

- otet de mere: desi este un remediu pentru multe probleme de sanatate si nu numai, abilitatea sa de a face mirosul picioarelor sa dispara este recunoscuta si de catre medici.

Otetul de mere omoara bacteriile si usuca transpiratia in exces, cele doua cauze principale ale picioarelor mirositoare. Pune o jumatate de cana de otet intr-un sfert de litru de apa calda si stai cu picioarele in amestec timp de 20 de minute, repetand de doua ori pe saptamana.

- amidon de porumb: pune acest ingredient in pantofi si va absorbi transpiratia, neutralizandu-i mirosul.

- ceaiul: poti proceda la fel ca in cazul otetului, facand o infuzie de ceai negru sau verde si lasand-o sa se raceasca putin, dupa care sa tii picioarele la inmuiat pret de 10 minute. Aceasta procedura o poti repeta in fiecare zi, caci nu usuca pielea la fel ca otetul.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#miros neplacut picioare solutii, #miros neplacut remedii naturale, #miros neplacut solutii naturale, #miros corporal alimentatie, #picioare care miros, #improspatare respiratie , #remedii naturale