Vrei cat mai multa energie? Incearca radacina de maca

Vineri, 21 Mai 2010, ora 12:10
5951 citiri
Vrei cat mai multa energie? Incearca radacina de maca
Foto: Buzzle

Cu totii ne dorim sa gasim un remediu care sa ne scape de oboseala, sa ne dea mai multa energie si care sa ne fereasca de mai multe boli - si, daca se poate, fara sa ne chinuim stomacul cu zeci de medicamnte.

O solutie naturala ideala este radacina de maca, ce contine multe vitamine, calciu si zinc. De asemnea, radacina de maca este cunoscuta si pentru propritatile sale afrodisiace.

Originara din Peru, aceasta planta a castigat in popularitate pe tot globul datorita valorii sale nutritive si a ajuns sa fie gasita aproape peste tot. Multi cercetatori considera ca radacina de maca este un adaptogen puternic, arata Buzzle.

Adaptogenul este o substanta care permite organismului sa se adapteze conditiilor externe, ajutand la refacerea echilibrului organismului, care face astfel fata mai usor la situatiile stresante. Adica ajuta la stimularea sistemului imunitar si creste energia si rezistenta.

Astfel, radacina de maca te ajuta sa faci fata mai bine stresului, oboselii, traumatismelor, anxietatii. De asemenea, are capacitatea de a atenua durerea si disconfortul cauzate de artrita.

Radacina de maca este folosita si pentru sanatatea sexuala si reproductiva, avand capacitatea de a echilibra nivelul de hormoni feminini. Consumul de supliment de radacina de maca este considerat o metoda eficienta si naturala de a trata dezechilibrul hormonal, in loc de alte tratamente, care pot afecta negativ ovarele.

De asemenea, radacina de maca ajuta la probleme precum schimbari de dispozitie, transpiratii nocturne, cicluri neregulate, crampe menstruale si depresie.

Invinge oboseala si incarca-te cu energie

Un alt beneficiu al radacinii de maca este ca serveste ca remediu natural pentru simptomele menstruale precum durerea si disconfortul. Are proprietati antioxidante, care ajuta organismul sa absoarba nutrienti - atat minerale cat si vitamine.

Cele mai multe femei prefera sa ia suplimente de radacina de maca pentru a combate infertilitatea. Nivelele hormonale sunt ajustate in mod natural si acest lucru poate contribui la cresterea fertilitatii.

Aceasta planta ajuta la echilibrarea sistemului endocrin, inclusiv tiroida, hipofiza, glanda suprarenala si pancreasul, sporind astfel nivelul de energie. Este esentiala pentru bunastarea generala, vitalitate, rezistenta si stabilitate emotionala.

O alta problema comuna cu care se confrunta femeile este perioada de menopauza. Incetarea permanenta a menstruatiei este adesea insotita de o multime de simptome neplacute precum schimbarea dispozitiei, menstruatii neregulate, crampe stomacale, bufeuri si tulburari de somn. Radacina de maca ajuta la reducerea tuturor acestor simptome.

Invata cum sa debordezi de energie

De asemenea, osteoporoza este o problema comuna cu care se confrunta femeile in varsta, din cauza deficitului de calciu. Radacina de maca este bogata in calciu si poate contribui la ameliorarea simptomelor produse de osteoporoza.

Suplimentele de radacina de maca se gasesc sub forma de pulbere, capsule si comprimate.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#radacina maca remediu natural, #radacina maca energie, #radacina maca fertilitate , #remedii naturale