50 de ponturi fulger pentru frumusetea ta

Joi, 18 Februarie 2010, ora 11:10
5355 citiri
50 de ponturi fulger pentru frumusetea ta
Foto: wildsound-filmmaking-feedback-events.com

Sanatatea inseamna in primul rand frumusete. Tocmai de aceea orice sfat pentru intretinerea corporala are la baza ponturi utile pentru un organism sanatos. Exista cateva principii generale care stau la baza frumusetii, pe care orice persoana va trebui sa le stie.

Sunt ponturi fulger, dar pe care te poti baza atunci cand va fi nevoie. Somnul este esential pentru fiecare. Opt ore de somn pe zi sunt absolut necesare unui organism pentru a se reface si a fi in forma, informeaza home-remedies-for-you.com.

Miscarea nu va lipsi din programul tau. Poti face alergari usoare, alternate cu mersul pe jos si alergarile, cinci minute de trei ori pe zi.

Saritul coardei este un bun exercitiu atunci cand ai dureri musculare. Yoga, pilates, aerobic, dans sportiv sau inot sunt variante foarte bune pentru a face miscare intr-un cadru organizat, la sfarsit de saptamana.

Exercitiile de respiratie maresc capacitatea pulmonara si imbunatatesc circulatia sangelui, deci aseaza-te dimineata in fata ferestrei si lucreaza cateva minute pentru a-ti imbunatati tonusul.

Redu grasimile din alimentatie prin inlocuirea lor cu produse sanatoase. Uleiul de masline va fi folosit atat la gatit cat si la salate. Incearca sa strecori o masa de salata si pastai in meniul tau zilnic, cel mai recomandat moment este seara, inainte de culcare.

Renunta la masa de la miezul noptii. Vei avea un alt tonus in fiecare dimineata, iar digestia va fi considerabil imbunatatita. Nu manca in fuga, in fata televizorului sau calculatorului pentru a evita balonarile. Ceapa si usturoiul nu iti vor lipsi de la masa in nici un sezon pentru ca ele te vor feri de raceli, viroze si infectii.

Bea o cana de ceai verde in fiecare zi, pentru a-ti regla digestia. Merele sunt cel mai bun desert, la fel citricele in sezonul rece. Incearca sa consumi intre mese fructe uscate, migdale sau arahide, pentru continutul lor caloric ridicat.

Branza slaba, iaurtul si laptele vor fi si ele consumate pe tot parcusul zilei. Ai nevoie de calciu pentru satatatea dintilor si intregului sistem osos, deci nu iti refuza iaurtul de fiecare zi. Mai mult, produsele lactate sunt esentiale pentru orice cura de slabire.

Inlocuieste semipreparatele si fast food-urile, cu un continut ridicat de grasimi periculoase, cu fructe si legume proaspete. Sucurile acidulate si apa minerala vor fi inlcuite cu cea plata, pentru o hidratare corespunzatoare.

Ingrjire, frumusete, sanatate

Curata fata pe tot parcursul zilei cu un tonic natural pentru indepartarea sebumului, prafului si impuritatilor. Hidrateaza-te cu o masca naturala de banana si miere seara, inainte de culcare, pentru ingrijirea delicata a tenului tau.

Uleiul de ricin este ideal pentru ingrijirea parului, aplicat dupa baie, la radacina. Foloseste pentru mastile tale naturale de corp si fata tarate, sare sau alune, pentru a obtine un produs abraziv excelent cu care indepartezi celulele moarte de la nivelul pielii.

Pentru tenul uscat, laptele si iaurtul vor fi folosite si drept masti faciale. Poti opta chiar pentru adaugarea laptelui in apa ta de baie, pentru a avea o piele matasoasa.

Castravetele este tonicul perfect. Foloseste-l dimineata si seara dar si pe parcursul zilei, de cate ori simti ca ai fata imbacsita, plina de impuritati. Lamaia, trandafirii si salata pot fi ingredientele perfecte pentru o masca de ingrijire, necesara in sezonul cald, pentru eliminarea excesului de sebum.

Vara, pentru un bronz perfect, hidrateaza-te dupa ce ai venit de la plaja cu o crema naturala obtinuta din ulei de masline si putin otet. Camforul si uleiul de nuca de cocos au acelasi efect, deci poti varia produsele de ingrijire pentru un bronz uniform.

Cand ochii tai sunt obositi, aplica o compresa naturala din cartof pana cand toti nutrientii sunt absorbiti in piele, pentru a trata ochii inrositi si obositi, care lacrimeaza in permanenta.

Rosiile sunt perfecte pentru indepartarea cearcanelor. La fel ca si cartoful, se aseaza pe zonele cu probleme seara, inainte de culcare si in cateva zile, cearcanele suparatoare nu iti vor mai trada starea de oboseala resimtita.

Uleiul de nuca de cocos este tratamentul ideal pentru orice alergie a pielii. Vitaminele E si C sunt mici secrete ale pielii sanaoase, deci consuma cat mai multe alimente bogate in aceste vitamine. Nu uita de igiena orala. Perie dantura in fiecare dimineata si seara, fara sa uiti zona limbii.

Ca tratament natural de albire, poti opta pentru sucul unei lamai in care ai adaugat un praf de sare. Nu uita ca produsele naturale de ingrijire actioneaza asupra intregului organism si nu numai pentru a trata punctual problema. Deci ele pot fi cea mai potrivita alegere pentru tine.

Ingrijirea este cea mai importanta modalitate de a fi sanatos si frumos. Acorda importanta corpului si organismului tau in fiecare moment al zilei, tinand cond de aceste ponturi simple, la-ndemana si deloc costisitoare.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#ingrijire naturala, #frumusete naturala, #ponturi pentru frumusete, #cum te ingrijesti , #sanatate