Agrisele, vitalitate si intinerire

Vineri, 14 Mai 2010, ora 09:45
9176 citiri
Agrisele, vitalitate si intinerire
Foto: boxtedberries.com

Agrisele sunt binecunoscute pentru puternicul lor efect antioxidant si beneficiile pe care le au asupra sistemului imunitar. Pot fi considerate fructele minune pentru reacapatarea vitalitatii organismului si intineririi sale.

Pot trata cu succes afectiunile respiratorii, iar nutrientii continuti ajuta la absorbtia vitaminelor, mineralelor si proteinelor din hrana zilnica. Pot fi considerate medicament pentru ficat, avand si importante influente asupra activitatii cardiovasculare, informeaza diethealthclub.com.

O cura cu agrise influenteaza si puterea de concentrare, dar este si regimul perfect pentru femei, cu importante beneficii asupra fertilitatii si protejarii intregului aparat reproducator.

Agrisele contin calciu, fosfor si complexul de vitamine B, iar un suc din agrise cu miere poate fi un bun remediu pentru raceala, tonicul perfect pentru zilele in care esti obosit si lipsit de energie. Pentru ca este si un remediu impotriva afectiunilor oculare, poti cere medicului tau specialist regimul potrivit pe baza de agrise, pentru imbunatatirea vederii.

Este ceaiul perfect pentru diabetici, pentru ca ajuta la normalizarea valorii glicemiei, stimuland secretia de insulina. Favorizeaza formarea globulelor rosii si o cura de agrise se recomanda si pentru intarirea unghiilor si a dintilor sensibili.

Pot fi consumate fie uscate fie proaspete si sunt un ajutor de nadejde pentru tratarea infectiilor urechii sau a ranilor externe. Au si proprietati antiinflamatorii si pot fi considerate un mic secret al tineretii.

Pentru pacientii cu tensiunea sczuta, agrisele pot fi un bun tratament naturist, pentru ca favorizeaza sinteza proteinelor. In sezonul cald, o cura de agrise este ideala pentru detoxifierea organismului si pregatirea lui pentru alimente sarace in proteine, dar bogate in vitamine si minerale.

Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Conflictele din Alianța PNL-PSD continuă deși a mai rămas puțin timp până la primul test al alegerilor. Unii candidații care și-au dorit să intre în cursa pentru Primăria Capitalei nu...
#agrise vitalitate, #agrise tonic general, #agrise sanatate, #agrise diabet , #sanatate