Ai salina la tine acasa cu ajutorul aparatului Salin S2!

Advertorial
Marti, 19 Decembrie 2017, ora 15:18
41782 citiri
Ai salina la tine acasa cu ajutorul aparatului Salin S2!

Cand vine vorba de un aer sanatos dar si mai placut totodata, nu e suficient sa ai doar un aparat de aer conditionat bun, ci ai nevoie si de cel mai bun purificator de aer.

Un purificator de aer este recomandat in special persoanelor care au alergii dar si in cazul familiilor cu copii mici.

Purificatorul Aparat Salin S2 este comod in utilizare asigurand o purificare generala a aerului in spatiul unde este utilizat: locuinte, birouri.

Produsele Salin sunt bazate pe ideea tratamentelor in minele de sare cunoscute si folosite la noi in tara de foarte multa vreme.

Ele utilizeaza un procedeu de noutate absoluta in tratarea complexa a aerului si anume trecerea fortata a aerului printr-un bloc filtrant cu granule de saruri, in principal clorura de sodiu.

Aparatul Salin S2 este dispozitivul medical care asigura functionarea mai buna a aparatului respirator, functionare care este fundamentala in asigurarea unei stari bune de sanatate.

Acesta este compus din aparatul propriu-zis, filtru de sare inclus si adaptorul de alimentare, asemanator incarcatorului folosit la telefoanele mobile.

Aparatul Salin S2, purificator de aer, asigura tratarea aerului intr-un spatiu cu un volum de 35-40 mc, o camera normala de apartament.

Se recomanda utilizarea purificatorului de aer Salin si pe timpul noptii pentru a asigura o durata minima zilnica de 8 ore de expunere in mediul creat de aparat. In masura posibilului, durata de expunere se poate mari pana la intreaga zi.

Prin utilizarea aparatului Salin se remarca un efect general de imbunatatire a calitatii aerului prin retinerea prafului, eliminarea mirosurilor neplacute (transpiratie, mucegai, carti vechi) si o calitate deosebita a aerului care devine proaspat si placut respiratiei.

Utilizarea generala a aparatului Salin de catre persoane sanatoase sau cu diverse afectiuni respiratorii a evidentiat o serie de efecte benefice generale: marirea rezistentei la raceli, somn linistit si odihnitor, stare de confort psihic si o scadere a problematicii sforaitului.

Utilizarea aparatului Salin de catre persoanele cu afectiuni respiratorii a evidentiat o serie de efecte benefice intr-o gama larga de afectiuni ale cailor respiratorii superioare si inferioare.

In afectiunile ORL, Salin se arata a fi de mare ajutor in rinite, sinuzite, laringite, o actiune generala desensibilizanta in probleme alergice.

In afectiuni pneumologice au fost obtinute rezultate favorabile in astm bronsic, bronsite astmatiforme, bronsite, bronsectazii, silicoze, recuperari in TBC, mucoviscidoza.

S-au remarcat efecte favorabile si in diverse alte cazuri de insuficiente respiratorii, ca de exemplu in cele pe fond cardiac sau tiroidian.

Cand achizitionati un purificator de aer trebuie sa tineti cont de dimensiunea aparatului care ar trebui sa va avantajeze, acesta are 105 x 135 x 145 mm, deci nu ar trebui sa fie prea mare sau prea greu. Totodata, zgomotul nu ar trebui sa fie prea mare, Salin S2 are un nivel de zgomot de max. 50 dB.

Specificatiile tehnice ale aparatuui Salin S2 sunt urmatoarele:

  • tensiune de alimentare: 220 V c.a./6-12Vc.c.;
  • putere nominala: 10W;
  • debit de aer: 3 - 8m³/h;
  • volum recomandat al spatiului de utilizare: max.40m³;
  • durata de utilizare recomandata: 6...10 ore/zi;
  • durata blocului filtrant: 4 - 6 luni (la o utilizare normala de 6 - 10 ore pe zi);
  • masa: aproximativ 1 kg;

Pentru mentinerea eficacitatii aparatului SALIN se recomanda inlocuirea placilor saline o data la 4-5 luni.

Aparatele Salin contin sare gema neiodata pentru industria laptelui, iar sursa este Slanic Prahova.

Un aparat de purificare a aerului poate diferi in functie de producatorul sau, noi va recomandam aparatele de la TEHNO BIONIC care sunt la preturi accesibile si le puteti achizitiona de pe site-ul nostru Comenzi.ro.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#purificator aer sare , #sanatate