Anghinarea scade colesterolul si ajuta ficatul

Luni, 14 Decembrie 2009, ora 08:59
15891 citiri
Anghinarea scade colesterolul si ajuta ficatul
Foto: lifesci.ucsb.edu

Anghinarea este o planta cultivata cu precadere in zona mediteraneana. Este o sursa sigura de carbohidrati, calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, zinc, dar si a complexului de vitamina B.

Trateaza numeroase afectiuni digestive si imbunatateste functiile ficatului, pentru care are rol de detoxifiere, dar cel mai important rol al sau este de normalizare a valorii colesterolului, informeaza cellhealthmakeover.com.

Studiile specialistilor au aratat ca anghinarea poate inlocui cu succes tratamentul pentru normalizarea colesterolului si functionarea normala a ficatului.

Bila joaca un rol important in digestia si absorbtia grasimilor. Functionarea improprie a ficatului semnifica de fapt secretia anormala a bilei si, implicit, depunerea grasimilor. Tratamentul naturist pe baza de anghinare normalizeaza secretiile ficatului, astfel ca valoarea colesterolului va fi normalizata.

Mai mult, planta are si proprietati de detoxifiere. Apa, aerul, medicamentatia si alimentatia necorespunzatoare ingreuneaza functionarea normala a ficatului, iar tratamentul cu anghinare are rolul de a elimina toxinele de la nivelul sau.

Ceaiul de anghinare se recomanda si diabeticilor pentru normalizarea glicemiei. Este si un bun diuretic si poate fi folosit si pentru tratarea afectiunilor rinichilor.

Constipatiile, fermentatiile intestinale, colitele, hemoroizii si lipsa apetitului pot fi si ele tratate prin doua cani de ceai de anghinare zilnic.

Tratamentul se recomanda o luna, dupa care poti face o pauza de 30 de zile. Daca simptomele reapar, poti realua tratamentul tau naturist. Studiile specialistilor americani au aratat ca extractul natural de anghinare este eficient in 95% din cazuri.

Nu s-au inregistrat efecte adverse, dar se recomanda sfatul specialistului inainte de a urma acest tratament pentru a evita inetractiunile nedorite cu alimentele de zi cu zi sau alte tratamente medicamentoase urmate.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#anghinare tratament naturist, #anghinare colesterol, #anghinare ficat, #anghinare diabet , #sanatate