Apendicita - tratamente pentru acasa

Luni, 31 August 2009, ora 08:49
120907 citiri
Apendicita - tratamente pentru acasa
Foto: doctorsecrets.com

Apendicele este un organ lung de cinci centimetri, asezat in partea inferioara a intestinului gros. Este alcatuit din tesut limfatic cu preponderenta si are un rol protector fata de germenii nocivi si flora bacteriana a tubului digestiv.

Inflamarea lui este o urgenta medicala care trebuie tratata pe loc. Intarzierile in extirparea apendicelui pot avea urmari grave (peritonita sau perforatii) si pot provoca chiar decesul, informeaza himalayahomeremedies.com.

Simptomele apar in general la copiii intre zece si 13 ani si mai rar in cazul adultilor si adolescentilor. Primele semne ale apendicitei sunt durerile abdominale, insotite de indigestii, diaree sau constipatie.

Durerea se simte in partea dreapta a bazinului si este adesea insotita de febra de 38 sau 39 de grade. In fazele sale cronice, apendicita poate provoca ameteli si stari de voma.

Inflamarea apendicelui apare datorita blocarii lui cu un anumit aliment (samburi sau seminte), dar si cu mici particule de materii fecale.

Circulatia sangelui la nivelul acestui organ este grav afectata, iar lipsa unui tratament adecvat poate conduce la perforarea lui, provocand peritonita.

Exista si cazuri in care afectiunea este o predispozitie care apare la persoanele care au in familie membri care au avut apendicita.

Tratamente naturiste

Atunci cand apar primele simptome, un tratament naturist adecvat te poate scapa de interventia chirurgicala de extirpare a apendicelui.

Consumul regulat de ceai din seminte de schinduf, o specie vegetala care creste spontan in zonele mediteraneene, indeparteaza surplusul de mucus de la nivelul intestinului.

Ceaiul se prepara cu apa rece, in care ai adaugat cateva seminte de schinduf si le-ai lasat 30 de minute deoparte. Sucurile de legume si fructe sunt foarte eficiente in tratarea primelor simptome ale apendicitei.

Combina sucul de la un castravete, o sfecla si morcov, in cantitati egale si consuma-l dimineata, de doua ori pe zi. Vei observa imbunatatiri in prima saptamana de utilizare.

Zerul este si el un tratament eficient pentru tratarea inflamatiilor apendicelui. Un litru de zer, consumat zilnic, te va scapa de durerile asociate acestei afectiuni.

Taratele indeparteaza alimentele dure care optureaza apendicul daca sunt consumate de mai multe ori pe zi.

Inca de la primele semne ale afectiunii, se reduce consumul de apa si se inlocuieste cu suc natural de fructe.

Se recomanda consumul sucului de fructe pentru cel mult cinci saptamani. Mai mult, trebuie evitat efortul fizic sau activitatile solicitante.

In primele zile ale aparitiei simptomelor apendicitei, clisma este foarte eficienta si curata in profunzile organele interne. Compresele fierbinti, asezate in zona dureroasa, sunt si ele eficiente.

Vei evita constipatiile, deci dieta ta va fi bogata in lichide. Uita de orez si alte mancaruri grele care te constipa, pentru ca inflamatia apendicelui sa nu se agraveze.

Daca simptome apendicitei nu se reduc dupa primele trei zile de tratament naturist, este necesara interventia chirurgicala. Mai mult, controlul medical este obligatoriu imediat cum apar durerile, iar specialistii iti vor recomanda tratamentul naturist adecvat.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#apendicita tratament natural, #alimentatie apendicita , #sanatate