Bebionic, proteza care ofera o noua tehnologie in protezarea membrului superior

Advertorial
Joi, 16 Martie 2017, ora 09:00
37922 citiri
Bebionic, proteza care ofera o noua tehnologie in protezarea membrului superior

Mana este un organ complex, cu peste 22 de grade de libertate, capabil de a executa o gama larga de gesturi, de la cele mai simple la cele mai elegante, care necesita o precizie ridicata prin pozitia degetelor. Amputatia la orice nivel al membrului superior poate afecta in mod dramatic capacitatile unei persoane, iar decizia de a purta o proteza, este o decizie foarte importanta.

Protezele de membru superior pot inlocui cele mai importante functii de baza ale mainii pierdute, precum deschiderea si inchiderea, dar si aspectul exterior natural.

ORTOTECH a adus in Romania, experienta producatorului RSL Steeper din Anglia, privind proteza bionica de mana, Bebionic. Utilizam o tehnologie de varf cu caracteristici unice, ergonomice spre deosebire de orice alta mana mioelectrica disponibila.

Bebionic ofera 14 modele de prindere diferite, permitand utilizatorului sa aiba un dispozitiv complet pentru a-l ajuta in viata de zi de zi. Prehensiunea obtinuta cu aceste proteze bionice este una fina, gradata si controlabila, necesara pentru prinderea obiectelor, folosind senzori mioelectrici.

Acest tip de proteza bionica este adecvat pentru utilizarea in activitatile zilnice, pentru folosirea usoara pana la moderata.

Articulatiile fiecarui deget se flecteaza natural, astfel incat se pot adapta cu precizie formei obiectului care este prins. Mana are doua pozitii selectabile pentru police: in opozitie si non-opozitie. Policele in opozitie permite prinderi tip trepied si de putere, iar policele fara opozitie permite prinderi de tipul "cheie", "index", "palma deschisa", etc. Specialistii ORTOTECH personalizeaza proteza bionica pentru fiecare pacient, in parte.

Manusa cosmetica a fost proiectata special pentru utilizarea cu mana Bebionic, este fabricata dintr-un material pe baza de silicon, cu mai multe straturi si duritate variabila, fiind captusita cu material textil. Aceasta formula constructiva rezista la murdarire, uzura si intepare.

Captuseala textila permite alunecarea manusii peste articulatii in timpul miscarii, reduce consumul de curent al acumulatorului protezei, prelugind durata de autonomie.

Manusa Bebionic standard este livrata in 19 nuante ale pielii si asigura o bariera aditionala impotriva patrunderii murdariei, prafului si umezelii in proteza.

Folosirea protezei Bebionic este o modalitate de a recastiga increderea si independenta in viata de zi cu zi.

In premiera pentru Romania, ORTOTECH a adaptat unei paciente in varsta de 48 de ani cu amputatie la nivelul treimii medii a bratului, o proteza bionica marca Bebionic si un cot bionic UTAH Arm 3+, redandu-i astfel posibilitatea de a-si recapata autonomia de zi cu zi.

Protezarea membrului superior este complexa si provocatoare. ORTOTECH vine in sprijinul pacientilor ajutand pana acum peste 30 de pacienti, carora li s-a adaptat o proteza bionica de membru superior, marca Bebionic sau Touch Bionics.

ORTOTECH, cu o experienta de peste 17 ani, furnizeaza toata gama de proteze si orteze pentru membru superior sau inferior.

Numerele de telefon la care puteti afla mai multe detalii sunt:

Bucuresti: 021.3260355 Mobil: 0745.17.29.29

Iasi: 0232.311010 Mobil: 0742.10.10.59

Constanta: 0241.619718 Mobil: 0748.88.99.92

Ploiesti: 0244.520474 Mobil: 0742.10.08.63

Mai multe informatii sunt disponibile la www.ortotech.ro sau www.facebook.com/Ortotech

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#Bebionic proteza Ortotech, #proteza mana , #sanatate