Beneficiile curative ale curmalelor

Miercuri, 11 Noiembrie 2009, ora 07:06
11834 citiri
Beneficiile curative ale curmalelor
Foto: thedailygreen.com

Curmalele au numeroase intrebuintari curative si ele pot fi consumate de intreaga familie, fie ca un desert, atunci cand sunt combinate cu iaurt, fie in fata televizorului, atunci cand urmaresti un film bun sau un meci de fotbal.

Sunt o sursa sigura de calciu, sulf, fier, potasiu, fosfor si magneziu si tocmai de aceea le poti include in dieta ta zilnica. Specialistii americani sunt de parere ca o dieta pe baza de curmale ajuta la intarirea structurii musculare chiar, informeaza organicfacts.net .

Digestia lenesa sau balonarile suparatoare isi gasesc remediul in curmalele consumate dupa fiecare masa. Tocmai de aceea sunt ideale pentru cura de slabire, fiind un aliat de nadejde pentru stomacul tau afectat de grasimi si semipreparate.

Studiile recente au aratat ca dieta pe baza de curmale poate fi un tratament eficient impotriva cancerului abdominal chiar. Substantele active sunt asimilate rapid, nu s-au inregistrat efecte adverse ale tratamentului natural, iar unii medici sunt de parere ca ele pot inlocui chiar tratamentul medicamentos pentru aceasta afectiune, in unele stadii.

Pentru persoanele care sufera afectiuni cardiovasculare, curmalele sunt un bun tratament. Lasa-le o noapte intreaga in apa, iar dimineata bea sucul obtinut. Este tonicul cardiac perfect si se administreaza de doua ori pe saptamana.

Pentru viata de cuplu, curmalele sunt ideale. Cresc libidoul si, daca sunt consumate seara, inainte de culcare cu putin lapte ori frisca, efectele vor fi inregistrate rapid. Dupa o noapte de petrecere, in care ai abuzat de bauturile alcoolice, curmalele si ciorbele acre sunt principalii aliati ai recuperarii tale rapide.

Curmalele asigura echilibrul nutritiv de care ai nevoie pentru a te mentine in forma. De aceea le poti consuma la desert sau micul dejun, iar tonusul tau va fi de invidiat in fiecare zi.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#curmale intrebuintari curative, #curmale sanatate , #sanatate