Ce sa mananci, daca vrei sa slabesti

Duminica, 19 Februarie 2012, ora 10:56
12658 citiri
Ce sa mananci, daca vrei sa slabesti
foto:yahoo

Regula de baza pentru o silueta frumoasa spune ca trebuie sa mananci. Des, putin si pe alese. Principiul este simplu: trebuie sa combini alimentele care contin grasimile sanatoase cu cele capabile sa intensifice arderile, sa stimuleze metabolismul si sa duca la diminuarea depozitelor adipoase.

Iata o lista cu alimente pe care le poti include in orice dieta, dar care sunt perfecte si intr-un regim de viata echilibrat, lista publicata de shine yahoo.

Iaurtul - este o pretioasa sursa de calciu. Este probat faptul ca acest mineral contribuie la dezitegrarea celulelor grase si limiteaza aportul de grasimi la nivel intestinal. Fundamental este sa alegi iaurtul simplu. Este foarte bun si cel degresat si cel integral.

Ouale - mancate dimineata sunt o veritabila pilula de slabit. Fierte sunt ideala, dar foarte buna este si omleta, fara ulei.

Fisticul - foarte bogat in grasimi sanatoase, proteine de calitate si fibre. In plus taie pofta de mancare, fiind un ajutor binevenit in orice dieta care urmareste scaderea in greutate.

Grapefruit - dintre toate alimentele despre care se spune ca sunt utile in dieta, acest fruct este cel care bate toate recordurile. Studiile au dovedit ca bunul renume al acestuia este cat se poate de justificat.

Avocado - vine imediat dupa grapefruit si este un pretios ajutor in dieta. Avantajul lui este cu atat mai mare cu cat poate fi inclus in salate si mancaruri.

Ciupercile - pline de proteine si minerale sunt cea mai buna alternativa in dietele pentru scaderea in greutate, dar si in dietele vegetariene. Simpla inlocuire a carnii cu ciuperci te ajuta sa scapi de circa 400 de calorii.

Uleiul de masline - a fost si ramane cea mai sanatoasa sursa de grasimi vegetale. Uleiul de masline scade colesterolul si este un aliat de nadejde pentru o viata sanatoasa.

Orezul si legumele - sunt o asociere perfecta in dieta, pentru ca sunt combinatia intre fibrele, mineralele si vitaminele pe care le aduc legumele si carbohidratii sanatosi din orez. Evident, orez brun! O masa care contine legume si orez are un total de calorii mai mic decat oricare alta combinatie, iar senzatia de satietate este mentinuta pentru un timp indelungat.

Pe lisa se mai afla ardeiul gras, rosiile si fasolea verde. Toate pot fi consumate oricand, in orice cantitate.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#dieta slabit, #dieta sanatoasa, #alimente bune dieta, #iaurt, #avocado grasimi, #masline , #sanatate