Ce trebuie sa facem pentru a trai sanatos

Vineri, 02 Mai 2008, ora 20:30
6332 citiri
Ce trebuie sa facem pentru a trai sanatos

Daca vreti sa aveti un stil de viata sanatos trebuie sa recurgeti la cateva trucuri. Astfel, in primul rand, trebuie sa reduceti consumul de sare si zahar, sustin specialistii, citati de Gandul. Exista foarte multe alimente - cum ar fi ketchup, sos de spaghete, sucuri si cereale -, care contin zahar sub forma de glucoza sau fructoza. Totodata, conservele sunt pline de sare.

Tot pentru mentinerea siluetei este recomandat sa beti doar apa, pentru ca celelalte bauturi contin foarte multe calorii. De exemplu, un pahar de vin are 144 de calorii, un pahar de suc contine 136 de calorii, iar intr-o cana de frappe sunt 380 de calorii.

Nu este bine sa renuntati la consumul de dulciuri, insa in loc sa consumati dulciuri zilnic, este bine sa le consumati doar in weekend. In acelasi timp, pentru a fi in forma trebuie sa faceti sport. Chiar daca sunteti obosit, nu aveti timp sau sunteti stresat, trebuie sa faceti miscare.

Miscarea poate insemna si urcatul scarilor. Insa este mult mai bine sa aveti un program bine structurat care sa cuprinda mersul la sala de forta si exercitii de tip cardio.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

De ce nu se împrumută căștile?
De ce nu se împrumută căștile?
Căștile sunt un focar de infecții, ca de altfel alte obiecte intens folosite, dar curățate foarte rar, atrage atenția Kelly Reynolds, expert în bacteriologie, conform 7sur7.be....
Ceapa și usturoiul verde, periculoase pentru organism. Când nu trebuie să le consumi
Ceapa și usturoiul verde, periculoase pentru organism. Când nu trebuie să le consumi
Primăvara se consumă cantități mari de ceapă și usturoi verde. Acestea sunt extrem de sănătoase și gustoase. Dau savoare mâncărurilor și sunt excelente consumate și ca atare, alături...
#viata, #sanatate, #sare, #zahar, #miscare , #sanatate
Comentarii