Macrisul face minuni in cazul cancerului!

Miercuri, 12 August 2009, ora 07:41
21841 citiri
Macrisul face minuni in cazul cancerului!
Foto: bulk-essiac-tea.com

Il gasim la campie, pe drumuri inguste, iar mirosul usor acrisor, foarte aromat ne atrage atentia imediat. Se mai numeste si leacul femeilor, iar cea mai veche intrebuintare a sa este ca remediu impotriva cancerului.

Specialistii in medicina naturista sunt de parere ca orice femeie trebuie sa aiba in casa macris pentru ca trateaza orice afectiune, si in cazul lor este cel mai eficient dezinfectant intern, informeaza bulk-essiac-tea.com.

De secole, macrisul s-a folosit pentru tratarea cancerului si a bolilor cronice degenerative.

Daca doresti sa urmezi un tratament naturist din aceasta planta, sunt necesare atat analizele la zi cat si sfatul specialistului in medicina naturista, pentru a recomanda doza si modul de administrare proprii starii tale de sanatate.

Continut si eficienta

Planta contine acid oxalic, sodiu, potasiu, fier, magneziu, fosfor, beta caroten si vitamina C. Combinarea acestor vitamine asigura sanatatea intregului corp.

Clorofila macrisului este si ea foarte importanta in tratamentele naturiste pentru ca ajuta la oxigenarea vaselor sangelui si la o buna circulatie periferica.

Prin efectul sau, clorofila ajuta la oxigenarea tuturor celulelor organismului iar cele canceroase sunt blocate, pentru ca planta are rol dezinfectant.

Mai mult, un tratament naturist cu macris ajuta la o mai buna rezistenta a organismului in timpul sedintelor de radiatii, absolut necesare in anumite stadii ale cancerului.

Activitatea cardiovasculara sau afectiunile ficatului pot fi de asemenea tratate cu ceaiurile acestei plante. Si dereglarile digestive sau hemoragiile sunt controlate eficient.

Macrisul poate fi folosit atat sub forma de tinctura cat si de ceai.

Pentru tinctura, amestecul de macris cu alcool se lasa la macerat timp de doua saptamani, intr-o camera cu mult soare.

In cazul ceaiului, doza administrata nu va fi mai mica de trei cani pe tot parcursul zilei. Veti observa efectele in timp, iar controalele de rutina la medicii specialisti sunt absolut obligatorii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Decizia PSD și PNL de a renunța la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru primăria Bucureștiului a fost ironizată de toate partidele de opoziție. Mihai Enache, candidatul AUR la...
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
#coada soricelului cancer, #coara soricelului sanatate, #coada soricelului naturist , #sanatate
Comentarii
H
hamsteru
rank 1
Ai facut scoala pe camp...
D
d
rank 1
daca citesti acest articol iti dai seama de cit de neprofesionisti sunt ziaristii