Cum sa arati mai tanara, fara bisturiu

Duminica, 07 Octombrie 2012, ora 16:31
6116 citiri
Cum sa arati mai tanara, fara bisturiu
Foto: Femme Actuelle

Timpul nu ocoleste pe nimeni si uneori se poate intampla sa faca ravagii asupra tenului, parului sau corpului unei femei.

Din fericire, exista solutii care ne ajuta sa imbunatatim foarte mult aspectul nostru, fara a cheltui o avere pe chirurgia plastica sau tratamente cosmetice.

Asadar, pentru a contracara semnele varstei cu stil si cat mai natural, urmariti cateva sugestii propuse de Femme Actuelle.

Alimentatia

Poate sa va transforme. Acordati mare importanta fructelor rosii (contin antioxidanti, Omega 3 si Omega 6), dar si celor uscate, cerealelor si evident legumelor. O alimentatie bogata in vitamine va protejeaza pielea si organismul de imbatranirea prematura. Eliminati zaharurile rapide si excesul de sare, beti apa si ceai. Va veti bucura de o circulatie mai buna.

Idealizati-va parul

Rasfatati-va parul, el va poate avantaja mult. Coama/coada va reda senzualitatea si va face ca fata sa arate cu cinci ani mai tanara. Folositi sampoane pentru a-i conferi parului stralucire si volum. Nu ezitati sa utilizati cateva picaturi de ser cu colagen pentru a-i da forma si forta. In caz de par alb, folositi metode diferite pentru a-l acoperi.

Relaxati-va

Gasiti-va timp pentru a respira, alungand stresul si regasindu-va tonusul. Va veti simti mai putin obosita, trasaturile vor fi mai putin marcate si organismul mai usor. O pauza de relaxare in timpul zilei sau cel putin o data pe saptamana nu strica niciodata.

Practicati miscarea

Cu cat inaintam in varsta, corpul se deformeaza si se ramoleste. Este deci foarte important sa prevenim acest efect, tonificandu-l zilnic. Miscati-va 30 minute in fiecare zi. Asociati aerobicul cu fitnessul, veti parea mereu dinamica.

Trisati

Machiajul este una dintre cele mai bune arme pentru a arata mai tanara. Mascati cearcanele, pungile de sub ochi, petele mici. Regasiti-va pielea de la 20 de ani, eliminand aceste imperfectiuni cu o pensula buna si un corector special de ten. Puneti blush si evitati negrul in jurul ochilor daca sunteti obosita.

Rujul

Gratie rujului sic si in tendinte, tenul capata stralucire, iar dintii se arata mai albi. Indrazniti gura glamour. Sunt bune rujurile care contin ser.

Somnul

Repara. Dormiti pentru a ramane tanara. Daca noptile sunt mai scurte decat acum cativa ani, optati pentru o siesta. Scurta, ea este eficace. Aceasta mica pauza, intre doua intalniri sau dupa dejun, alunga tensiunile, stresul si permite sa stergeti semnele oboselii de pe fata.

Schimbati stilul coafurii

Faceti cateva schimbari in ceea ce priveste coafura. Parului lung dati-i nuante diferite pe culoarea de baza, iar unei tunsori scurte forta. Mizati pe volum, fara sofisticari. Deschideti-l la culoare, alegand cea mai placuta nuanta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

3 ritualuri de îngrijire practicate de femeile din Japonia
3 ritualuri de îngrijire practicate de femeile din Japonia
Femeile din Japonia sunt recunoscute în întreaga lume pentru faptul că se mențin tinere și frumoase până la vârste înaintate. În loc să le invidiezi, cel mai bine este să te inspiri din...
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiţiei cererile de urmărire penală a lui Roman Petre, în calitate de fost premier, şi a lui Voiculescu Gelu-Voican, fost viceprim-ministru, pentru...
#frumusete, #trucuri impotriva imbatranirii, #reguli viata sanatoasa , #sanatate