Cum sa slabesti mancand

Luni, 22 Iunie 2009, ora 12:44
7722 citiri
Cum sa slabesti mancand
Foto: Frutomania

Fructele si legumele fac parte dintr-o dieta foarte sanatoasa si echilibrata. Exista multe cai diferite de a pierde in greutate sau de a o mentine. Consumand cat mai multe fructe, legume, cereale, alune, nuci, fasole si carne slaba ai toate sansele sa ai un corp sanatos.

Acesta nu este singurul beneficiu al consumului fructelor si legumelor, ele pot reduce riscul aparitiei unor tipuri de cancer si a unor boli cronice.

Pentru a slabi trebuie sa consumi mai putine calorii decat foloseste organismul, potrivit Centrului american de prevenire a bolilor.

Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa mananci mai putine alimente. Poti prepara o masa din bucatele tale preferate, insa sa acumulezi un numar de calorii mic. Fructele si legumele au foarte putine calorii, astfel incat poti manca oricat vrei tu.

Dimineata obisnuiesti sa iti prepari o omleta din doua oua? Incearca sa inlocuiesti unul dintre oua cu spanac, ceapa si cateva ciuperci si nu mai pune branza. Vei avea partea de o masa cu putine calorii.

Pentru sandvisul de la pranz renunta la bucatile de sunca si inlocuieste-le cu legumele. Noua versiune te va duce catre un organism mai sanatos, avand mai putine calorii ca orginalul.

La cina, in loc sa pui carne in supa adauga o cana de legume taiate, precum broccoli, fasole, ardei si rosii. Arunca o privire asupra farfuriei cu mancare pentru cina. Fructele, legumele si cerealele trebuie sa se regaseasca in ea. Daca nu le gasesti, inlocuieste foarte repede ceea ce ai cu ceea ce este corect.

Incearca sa prepari legumele la aburi, astfel incat sa nu pierzi vitaminele din ele.

Fructele si legumele congelate sau conservate sunt optiuni destul de bune atunci cand nu le poti gasi proaspete.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#fructe legume alimentatie, #alimentatie sanatoasa mancare, #fructe legume vitamine , #sanatate