Cum sa-ti faci ziua frumoasa inca de dimineata

Marti, 02 Martie 2010, ora 09:01
5464 citiri
Cum sa-ti faci ziua frumoasa inca de dimineata
Foto: care2.com

Ziua frumoasa se cunoaste inca de dimineata. Acesta nu este un simplu cliseu sau o metoda de incurajare pentru cei care traverseaza o perioada mai tensionata. Energia pe care o ai dimineata poate fi cel mai bun stimulent pentru a-ti realiza toate planurile de peste zi.

Incearca sa te trezesti inainte de rasaritul soarelui. Sunt suficiente 20 de minute de relaxare inainte de rutina de dimineata, pentru ca intreaga zi sa fii tonic. Spala-te pe fata si pe maini numai cu apa rece, pentru a te inviora, iar in timpul spalarii, maseaza-ti zona sprancenelor, informeaza care2.com.

Inainte de micul dejun bea un pahar cu apa la temperatura camerei. Este foarte important pentru intregul sistem digestiv sa te hidratezi de la primele ore ale diminetii.

Aplica o crema hidratanta de maini si maseaza timp de cinci minute fiecare deget, in timp ce iti prepari micul dejun. Poti trece la masarea usoara a umerilor, cu un ulei esential de susan, pentru stimularea circulatiei.

Este foarte important ca inca de dimineata sa masezi musculatura faciala. Astfel, cand aplici crema zilnica de ingrijire, maseaza zona obrajilor circular, timp de cateva minute. Coboara usor inspre barbie, unde vei continua masajul relaxant.

Incearca sa mergi pe varfuri catve minute. Alterneaza mersul normal cu cel pe varfuri si intinde bratele deasupra capului. Nu uita ca in timpul acestei rutine matinale, mirosul de levantica sau iasomie sa fie raspandit in toata camera.

Mai mult, aeriseste camera inca din momentul in care te-ai trezit. Aerul curat va fi cea mai buna inviorare. Daca te-ai trezit in timp util si nu te grabesti ca in fiecare dimineata, fa o plimbare pe jos in jurul casei sau a blocului inainte de micul dejun. Nu este nevoie sa alergi ci doar sa mergi respirand normal.

Odata ajuns acasa, incearca sa ramai timp de cinci minute cu ochii inchisi, intr-o pozitie relaxanta si sa nu te gandesti la nimic. Pur si simplu asculti fiecare zgomot de afara si incerci sa te relaxezi.

Esti pregatit acum sa servesti micul dejun si sa te indrepti catre serviciu. Nu uita sa exersezi aceasta mica inviorare matinala si a doua zi, pentru a avea o zi frumoasa inca de la primele ore ale diminetii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#exercitii matinale, #rutina de dimineata, #exercitii dimineata energie , #sanatate