Exercitii pentru spate facute fara echipament (Galerie foto)

Sambata, 27 Aprilie 2013, ora 08:42
13631 citiri
Exercitii pentru spate facute fara echipament (Galerie foto)
Foto: Buzzle

Durerile de spate fac ca viata ta sa devina un calvar. Pentru ca aceste momente sa devina o amintire, ia in calcul cateva exercitii ce te vor ajuta. In plus, cu ajutorul acestora, te vei dezvolta corect.

Tractiunile sunt cele mai comune si eficiente exercitii ce pot fi efectuate pentru a consolida si construi partea superioara a corpului. Problema este ca multi le executa gresit. In mod corect trebuie sa te tii cu mainile de o bara, insa distanta dintre palme sa fie aceeasi cu cea dintre umeri. Picioarele trebuie sa fie incrucisate, te sfatuieste Buzzle.

Un alt exercitiu minune sunt genuflexiunile cu sarituri. Stai in pozitia de ghemuit, cu un picior in fata si sari cat de mult poti, iar in timp ce cobori pune celalalt picior in fata.

Poti sa te crezi Superman timp de cateva minute. Acest exercitiu este bun pentru partea superioara a spatelui si pentru coloana. Intinde-te cu fata in jos pe covor cu mainile intinse pe langa corp. Ridica mainile, picioarele si capul si mentine asa timp de cinci secunde si apoi relaxeaza-te.

Urmatorul exercitiu ajuta la intarirea si tonifierea muschilor spatelui. Pune-te pe podea, sprijinindu-te in genunchi si in palme. Incepe prin ridicarea bratului drept si al piciorului stang. Repeta cu bratul si piciorul opus.

Dureri de spate? Exercitii care le calmeaza instantaneu (Galerie foto

Pentru tonifiere si alinarea durerilor incearca urmatorul tip de exercitiu. Intinde-te pe spate, ridica picioarele pana la un unghi de 45 de grade si apoi trage-le spre piept. Te poti folosi de maini pentru a trage genunchii spre piept. Mentine timp de zece secunde si apoi relaxeaza.

Cel mai simplu gest de intindere este bun pentru tonifierea si modelarea muschilor spatelui. Stai dreapta, departeaza picioarele si intinde mainile inspre tavan. Din aceasta pozitie lasa-te usor intr-o parte si apoi in cealalta.

Asaza-te in fund si ridica mainile spre tavan, apoi apleaca-te pentru a atinge degetele de la picioare. Asigura-te ca spatele sta drept. Stai cateva minute si relazeaza. Apoi repeta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit o sumă record de aproape 3,2 miliarde de lei, echivalentul a 643 milioane de euro, în titluri de stat Fidelis, săptămâna trecută. De asemenea, depozitele în lei ale...
#exercitii pentru spate, #exercitii spate fara aparate, #exercitii dureri spate , #sanatate
Comentarii