Idei simple pentru o stare de spirit mai buna

Miercuri, 29 Iunie 2011, ora 09:19
3438 citiri
Idei simple pentru o stare de spirit mai buna

Tocmai ai avut o saptamana epuizanta si nivelul tau de energie este la pamant. Trebuie sa-ti incarci cumva bateriile, dar nu ai foarte mult timp la dispozitie, intrucat sfarsitul de saptamana va trece imediat.

Iata cateva idei oferite de Glamour, care te vor ajuta sa te pui pe picioare si te vor face sa te simti mai bine:

1. Prietenii. Ridica telefonul si invita la tine sau in oras un prieten drag sau o persoana cu care nu te-ai mai intalnit de mult timp.

2. Distractia. Fa-ti planuri in ceea ce priveste timpul liber, programand o activitate care stii sigur ca iti face placere. Gandul la ceea ce urmeaza te va ajuta sa treci mai usor peste momentele tensionate din timpul saptamanii.

3. Aventura. Gandeste-te la ceva ce nu ai facut niciodata si ti-ar placea, fie ca este vorba despre invatarea unui lucru nou sau despre un sport extrem.

4. Fa bine. Daca faci bine unei persoane, fie ca o cunosti sau nu, te vei simti mai bucuros decat iti poti imagina.

5. Fa sport. Exersand, vor fi eliberate endorfine, de unde rezulta si o senzatie incredibila de bucurie.

6. Fa curat. Nu suna prea interesant, dar dand drumul la muzica tare, curatatul bucatariei sau al baii poate deveni chiar distractiv.

7. Scapa de vina. Suna un membru al familiei sau un prieten pe care l-ai neglijat in ultimul timp. Te vei simti mult mai bine.

8. Imbunatateste-ti karma. Arunca lucrurile nefolositoare, ajuta un batran, plimba cainele tau sau al unui prieten si complimenteaza o persoana pentru a-i inveseli ziua.

9. Multumeste. Atunci cand primesti un lucru sau esti ajutat, nu uita sa multumesti. Spune-le persoanelor din jur cat de mult le apreciezi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#metode imbunatatire stare spirit, #stare spirit buna trucuri, #stare spirit buna sfaturi, #sfaturi fericire, #sfaturi relaxare, #modalitati relaxare , #sanatate