Mananca sanatos dimineata ca sa ai o inima puternica

Vineri, 05 Iunie 2009, ora 12:49
9380 citiri
Mananca sanatos dimineata ca sa ai o inima puternica
Foto: www.dietfoodnutrition.com

Micul dejun este foarte important pentru sanatatea ta, dar si pentru cea a inimii. Persoanele care iau micul dejun zilnic au un stil de viata mai sanatos si, mai mult chiar, au tendinta sa consume produse mai sanatoase.

Produsele sanatoase sunt cele care nu contin grasimi si sunt bogate in proteine si carbohidrati, potrivit Diet food Nutrition.

In plus, cei care consuma micul dejun au o rata a metabolismului de aproape patru ori mai mare fata de persoanele care sar peste aceasta masa importanta din zi.

Micul dejun ne ajuta sa ne imbunatatim circulatia sangelui, reduce colesterolul si ajuta la cresterea energiei.

Un mic dejun bogat in carbohidrati si sarac in grasimi ajuta la lupta impotriva blocarii arterelor, problema care provoaca infarctul.

Cel mai prost obicei alimentar pe care il poate avea o persoana este acela de a sari peste micul dejun, asa ca asigurati-va ca va faceti timp pentru aceasta masa.

Alimentele recomandate pentru masa de dimineata sunt cerealele bogate in fibre, vitamine si minerale.

In cazul in care te-ai hotarat sa nu mai treci peste micul dejun tine cont de cateva lucruri care te vor ajuta sa-ti schimbi obiceiurile alimentare nesanatoase.

Incearca sa nu mananci seara sau cel putin limiteaza-te la ceva foarte usor. Vei dormi mult mai bine si te vei trezi cu adevarat infometat.

Asa ca, dupa ce te-ai trezit, mananca cereale cu fructe, iaurt sau lapte. Nu dupa mult timp vei observa diferenta.

Daca vei fi perseverent timp de trei zile si vei manca dimineata, vei reusi sa faci din micul dejun un obicei zilnic - organismul se adapteaza foarte repede, mai ales cand ii place ceea ce primeste.

Daca vei manca dimineata in fiecare zi, iti vei controla greutatea corpului si vei fi o persoana mai sanatoasa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#micul dejun, #obicei sanatos, #inima sanatoasa , #sanatate