Ozonarea - tinerete fara celulita si batranete fara dureri

Sambata, 05 Iulie 2008, ora 21:20
26732 citiri
Ozonarea - tinerete fara celulita si batranete fara dureri

Terapia cu ozon, ozonarea, este cunoscuta pentru minunatele ei efecte de incetinire a imbatranirii, de remodelare a corpului, dar, mai ales, de vindecare a numeroase boli.

Ozonarea este o metoda relativ noua la noi in tara, insa in strainatate este cunoscuta si folosita cu succes de peste 20 de ani. Exista mai multe moduri prin care ozonul poate fi aplicat, fiecare dintre acestea axandu-se mai mult pe unul din numeroasele efecte benefice ale ozonului.

Germanii au o lunga istorie in care aplica ozonul printr-o terapie numita autohematerapie. Aceasta metoda necesita indepartarea unei mici cantitati de sange din corp, dupa care acest sange este amestecat cu ozon si apoi este reintrodus in corp.

Este nevoie de minim patru sedinte de acest tip dupa care se observa in ce masura raspunde organismul. O sedinta costa 50 de euro.

O alta tehnica este introducerea directa a ozonului in canalele sanguine prin injectie intravenoasa. Ideea de injectie intravenoasa a generat mai multe nelinisti in legatura cu crearea embolismului gazos, insa nu exista probleme atat timp cat se foloseste ozon pur. De asemenea, este nevoie de mai multe injectii, costul unei sedinte variind intre 30 si 100 de lei.

Insa medicii spun ca 40 de minute de tratament pe cale venoasa reprezinta echivalentul a doua saptamani de stat la munte.

O a treia tehnica este inntroducerea ozonului in colon, procedura numindu-se insuflatie rectala. Insa cea mai usoara metoda si la indemana oricui este simpla inghitire a apei ozonate, care poate fi achizitionata din farmacii pentru cativa lei.

Ozonoterapia estetica consta intr-o baie de ozon - oxigen care provoaca transpiratia la rece, cu efecte rapide in eliminarea celulitei, a retentiei hidrice, reducerea depozitelor de grasime, intarirea tonusului muscular, tratarea problemelor articulare si a eczemelor.

Terapia curata porii capilarelor si elimina metalele grele si grasimile din organism. Zonele inestetice ale pielii, ce au aparut odata cu celulita sunt provocate de lipsa de oxigenare a tesuturilor pielii.

Baile terapeutice in amestecul de oxigen - ozon actioneaza in spatiul inchis, facand usoara absorbtia in piele a ozonului.

Odata patruns in organism, acesta distruge invelisul tesutului adipos si faciliteaza arderea si eliminarea prin transpiratie. Costul unei sedinte este de 60 RON.

Ozonarea este solicitata in probleme articulare, reumatismale, stres si oboseala cronica, dar si pentru energizarea organismului. Ozonoterapia este indicata si in artroze, ulcere, arterite, precum si in boli autoimune precum lupus, spondilita anchilozanta sau scleroza multipla.

Vedetele din toata lumea apeleaza la ozonare

In strainatate numeroase vedete apeleaza la ozonare, acest tratament incepand sa fie din ce in ce mai raspandit si in Romania, odata cu introducerea acestei practici in tot mai multe clinici romanesti.

Saptamana trecuta paginile tuturor tabloidelor au anuntat ca vedeta Kanal D, Gabriela Cristea, urmeaza sa intre intr-o perioada de concediu de 2 luni dupa terminarea celui de-al doilea sezon al reality show-ului "Nora pentru mama", cu aceasta ocazie frumoasa prezentatoare interesandu-se de procedurile de ozonare a sangelui.

Gabriela a dezvoltat un inceput de gastrita si are dureri de cap din ce in ce mai dese. Medicii au pus aceste simpotme pe seama oboselii si stresului acumulate si i-au recomandat, pentru inceput, metode medicale alternative pentru tratarea acestora.

Se pare insa ca vedeta Kanal D nu este singura care a auzit de procedeul de ozonare a sangeului. Irinel si Monica Columbeanu, Adrian Mutu sau clarvazatoarea Carmen Hara sunt doar cateva dintre persoanele din show-biz care au beneficiat deja de proprietatile curative si de infrumusetare ale ozonoterapiei.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#ozonare, #terapie, #celulita, #afectiuni, #vedete , #sanatate