(P) Sursa importanta de colagen, aliatul perfect contra durerilor articulare!

Advertorial
Marti, 11 Aprilie 2017, ora 09:15
54609 citiri
(P) Sursa importanta de colagen, aliatul perfect contra durerilor articulare!

Esential in tratarea afectiunilor osteoarticulare, colagenul are proprietatea de a creste rezistenta cartilajului si de a reduce disconfortul articular. Cantitatea potrivita de colagen inlatura durerile articulare si lombare si trateaza problemele osoase - intareste scheletul osos, conserva rezistenta tendoanelor si ajuta la recuperarea muschilor dupa efortul fizic.

Corpul nostru este format din 15 pana la 20% din colagen (o glicoproteina fibroasa si o proteina structurala a tesuturilor).

Plamanii contin mult colagen. Oasele noastre sunt realizate dintr-o structura de colagen, care primeste, ulterior, fosfat de calciu. In cazul in care structura de colagen nu este suficient de dezvoltata, oasele nu se pot mineraliza, rezultand osteoporoza. Si peretii vaselor de sange (arterele si venele) sunt extrem de bogate in colagen. Continutul ridicat de colagen confera elasticitate vaselor de sange.

De asemenea, colagenul ofera protectie pielii, conferind luminozitate si elasticitate si rezistenta impotriva caldurii si a frigului.

Peretii globilor oculari si lentilele noastre sunt, de asemenea, facute din colagen. La fel si unghiile si parul.

Din pacate, colagenul nu este o resursa inepuizabila. De-a lungul vietii noastre, rezervele de colagen sunt din ce in ce mai mici.

Aceasta degradare a colagenului poate fi stopata prin consumul regulat de produse bogate in colagen si cel al suplimentelor de baza de colagen.

Prin urmare, pentru persoanele care nu doresc sa se confrunte cu deficitul de minerale si vitamine si, implicit, cu problemele osoase exista Osteopastop, un remediu naturist, realizat pe baza de plante si substante active, ce au proprietatea de a contribui la sanatatea oaselor.

Specialistii in medicina au creat OsteopaStop, un supliment alimentar ce-ti ofera suportul nutritional necesar pentru structurile osoase in timpul imbatranirii. Acesta contine cel mai important tip de colagen, dar si substante naturale ce ajuta la intarirea oaselor.

Cu OSTEOPASTOP spui STOP artritei, artrozei, coxartrozei si osteoporozei!

Acest produs exceptional contribuie la sporirea procesului de colagen, esential pentru cresterea rezistentei cartilajelor si reducerea disconfortului articular. Previne boli precum artrite, atroze, osteoartroze si osteoporoza.

Obtinut in urma cercetarilor de ani de zile, produsul contine toate elementele necesare unei sinteze eficiente de colagen si alte ingrediente cheie in refacerea structurii osoase. Prin continutul bogat in substante active, trei capsule pe zi de Osteopastop actioneaza ca o matrice unica in corp si sprijina productia de colagen in tot corpul, atat la nivelul pielii, cat si la nivelul cartilajelor, tendoanelor, oaselor, articulatiilor si muschiilor.

LUPTA IMPOTRIVA INFLAMATIILOR SI DURERILOR!

  • Ajuta la ameliorarea durerilor articulare
  • Contribuie la refacerea cartilajelor si mentinerea sanatatii lor
  • Participa la functionarea normala a articulatiilor
  • Ajuta la o recuperare eficienta dupa accidente sau fracturi
  • Recomandat sportivilor pentru o recuperare rapida si fara efort
  • Confera odihna de calitate dupa efort
  • Foarte bun adjuvant in probleme reumatice de orice fel

Compozitia Osteopastop

Colagen - 250 mg; Sulfat de condroitina - 15 mg; Sulfat de glucozamin - 15 mg; MSM - 20 mg; Boswelia - 35 mg; Vitamina C (Aronia) - 10 mg; Vitamina E - 10 mg; Papaya - 10 mg; Astaxantina - 10 mg.

Contraindicatii:

Osteopastop nu este recomandat persoanelor care prezinta hipersenzivitate la oricare dintre ingredientele regasite in compozitie.

Alimente bogate in colagen:

Nutritionistii recomanda o dieta sanatoasa, bogata in alimente vegetale, care contin colagen. Consuma regulat:

- Broccoli si varza de broccoli (contin sulforafan, substanta care protejeaza cartilajele si poate incetini progresia osteoartritei.

- Suc de rodie (bea regulat suc de rodie sau mananca rodie. Are efect puternic antioxidant si poate incetini distrugerea cartilajelor.

- Usturoi (are un efect protector asupra articulatiilor)

- Legume verzi, fructe de padure, condimente naturale; foloseste ulei de masline, de canepa si de rapita.

Alimente de evitat:

Paine alba, paste, carne, mezeluri, produse lactate si produse semi-preparate, alcool, cafea, zahar si tutun, mancaruri gata preparate cu aditivi sintetici alimentari (conservanti, coloranti, arome, amplificatori de aroma)

MAI MULTE DETALII DESPRE PRODUSUL OSTEOPASTOP GASITI PE WWW.OSTEOPASTOP.RO SAU LA TEL. 0723.269.701

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#colagen beneficii, #supliment colagen, #supliment artroza coxartroza , #sanatate