Plante recomandate cardiacilor

Miercuri, 19 August 2009, ora 13:52
6340 citiri
Plante recomandate cardiacilor
Foto: chirinka.com

Tratamentele naturiste pentru cardiaci reprezinta remediul perfect, de lunga durata si sigur pentru mentinerea in forma si evitarea complicatiilor nedorite.

Pe langa alimentele prescrise de medic, exista cateva plante care fac minuni pentru cardiaci. Care2.com ofera cateva ponturi naturiste, pentru mentinerea starii de sanatate si buna functionare a organelor interne.

Toate tratamentele insa vor fi dublate de exercitii fizice recomandate de catre specialisti, pe baza analizelor medicale si stadiul afectiunii.

Arborele de cacao este un foarte bun tonic cardiac. Sub forma de cacao cu lapte ori tinctura din micul arbore, tratamentul este eficient dupa cateva luni de utilizare. Evitati consumul de ciocolata pe baza de cacao, daunator in aceste cazuri.

Ardeiul rosu este si el indicat cardiacilor. Consumat zilnic, imbunatateste circulatia sangelui, iar palpitatiile vor fi doar o amintire neplacuta.

Usturoiul este cunoscut pentru efectele sale benefice asupra organismului. Egiptenii i-au gasit in antichitate 200 de intrebuintari, dar, pentru cardiaci, cea mai importanta este actiunea asupra tensiunii arteriale.

Consumul zilnic de usturoi normalizeaza nivelul grasimilor din sange si astfel, circulatia va fi imbunatatita.

Paducelul, un arbust spinos care creste in paduri si tufisuri, este si el recomandat cardiacilor. Atat florile cat si fructele actioneaza precum un sedativ al sistemului cardiovascular si se administreaza sub forma de ceaiuri.

Talpa gastei, intalnita in tara noastra la campie, este folosita in medicina naturista pentru proprietatile sale sedative, vasodilatoare si hipotensive.

Se administreaza de doua ori pe zi, sub forma de ceaiuri sau tinctura si este considerat unul dintre cele mai bune remedii pentru tahicardie.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#plante cardiaci, #plante sanatate inimii, #remediu naturist cardiaci , #sanatate