Sanatate orala, zambet perfect

Advertorial
Miercuri, 07 Iunie 2017, ora 15:57
23550 citiri
Sanatate orala, zambet perfect

(P) Aspectul fizic conteaza pentru fiecare dintre noi indiferent de clasa sociala, dar mai ales pentru persoanele care au o viata sociala foarte activa. Cati dintre noi nu am avut de suferit in copilarie sau chiar devenind adulti din cauza unor defecte de vorbire sau a aspectului danturii?

Lipsa de bani sau de informatii au condus la amanarea rezolvarii problemelor, insa capatand stabilitate financiara, problemele din trecut au ramas amintire.

Anomaliile dento-maxilare, ocluzia incorecta (muscatura), dintii strambi, pot avea diverse cauze si pot afecta atat estetic persoana in cauza cat si din punct de vedere al sanatatii. Spre exemplu, igiena orala nu se poate realiza adecvat in cazul dintilor strambi, fapt care poate conduce la carierea lor sau implicatii asupra gingiilor (gigivita, paradontoza).

Vizita la medicul stomatolog in astfel de cazuri nu trebuie amanata, cu cat intarzii rezolvarea problemelor, cresc riscurile dezvolatarii anumitor afectiuni.

Dintii strambi sau cu spatii intradentare mult prea mari (diastema - strungareata in limbaj popular), dintii incorect aliniati pe arcada din diverse cauze, pot fi corectati prin interventia unui medic specialist ortodont, cu ajutorul aparatelor dentare, indiferent de varsta.

In urma unei consultatii la clinica stomatologica Plaza Dent din Bucuresti, un specialist in probleme ortodontice te va ajuta sa iei decizia potrivita pentru ca zambetul tau sa fie perfect.

Chiar daca un aparat dentar implica anumite costuri si urmeaza a fi purtat pe o perioada destul de indelungata (1,5-2 ani in functie de caz), rezultatele merita! Ceea ce trebuie sa stii este ca multa lume nici nu isi va dea seama ca porti un aparat dentar daca alegi un aparat dentar safir spre exemplu. Acest tip de aparat dentar este foarte apreciat datorita rezistentei bracketilor transparenti realizati din cristale de safir.

Un avantaj major al acestui tip de aparat este raportul calitate-pret, de aceea a devenit una dintre primele alegeri ale pacientilor clinicii. Ofera rezultate rapide in indreptarea danturii, nu provoaca discomfort in timpul alimentatiei si are rol profilactic prevenind carierea, parodontoza, caderea dintilor sau slabirea maxilarului.

Dintii lipsa de asemenea ne afecteaza atat estetic cat si functional, in specialal atunci cand sunt mai multi, deoarece apar probleme masticatorii si implicit digestive. Implantul dentar este cea mai buna solutie in acest caz, deoarece inlocuieste cu succes dintele natural, avand o rezistenta foarte mare in timp.

Implantul dentar este realizat dintr-o piesa de metal (de obicei titan), care este introdusa in locul radacinii dintelui natural, in urma integrarii in os dupa o perioada de asteptare, acesteia i se ataseaza bontul proteic (o alta piesa din metal), peste care se va finaliza lucrarea proteica potrivita (coroana, punte sau proteza dentara).

Chiar daca pare mai scump decat alte lucrari proteice, implantul dentar este de preferat deoarece se integreaza perfect in locul dintelui natural pierdut si rezista intre 10 si 20 de ani in functie de caz.

Daca ai nevoie de un implant dentar in Bucuresti, alege clinica stomatologica Plaza Dent deoarece au specialist in implantologie dentara, folosesc material de cea mai buna calitate si au oferte atractive. Programeaza-te accesand site-ul PlazaDent.ro.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#aparat dentar safir, #implant dentar Bucuresti , #sanatate