Sapte pasi catre un machiaj minunat

Marti, 01 Septembrie 2009, ora 23:54
4721 citiri
Sapte pasi catre un machiaj minunat
Foto: eHow

Fiecare femeie prefera un alt tip de machiaj, insa toate sunt de acord asupra unui lucru: trebuie sa fie cel mai bun. Afla ce trebuie sa faci pentru ca machiajul tau sa fie unul de calitate si sa te faca sa arati bine.

Baza machiajului

Evita machiajul din abundenta, te sfatuieste Advancing Women. Machiajul trebuie sa te puna intr-o lumina pozitiva, nu sa iti modifice in mod negativ imaginea in fata celorlalti. Iar daca vei avea prea mult machiaj pe fata, vei face exact acest lucru.

Nu te da cu foarte mult creion dermatograf. In caz contrar, vei parea epuizata si vei ruina restul machiajului.

De asemenea, prea mult rimel poate lasa impresia ca porti gene false, din cauza ca le incarci prea rau.

Sub nicio forma nu te da cu mult fond de ten, care trebuie sa fie ales cu foarte mare grija. Acesta trebuie sa fie asemanator cu nuanta pielii tale. Aceleasi reguli se aplica si in cazul pudrei de fata.

Buzele

Inainte de a te da cu ruj, foloseste un creion apropiat de culoarea naturala a buzelor pentru a face un contur. In acest fel rujul va rezista mai mult.

Daca ai buzele prea mari si vrei sa le faci sa para mai mici, fa conturul inspre interior. Nu incerca sa le faci sa para mai mari, facand conturul in exerior. Acest lucru iti va da un aspect murdar si nenatural.

Poarta machiaje adecvate

Ai grija sa te machiezi adecvat pentru ocazia si locul in care mergi. Daca ai de gand sa mergi la plaja, nu te machia ca atunci cand mergi la discoteca. De asemenea, machiajul de zi trebuie sa fie ceva mai usor decat cel de seara.

Prea putin machiaj sau deloc

Unele femei nu se machiaza de frica sa nu greseasca. Trebuie sa o iei usor si cu nuante simple. Incepe prin aplicarea unei baze de machiaj, putin rimel, fard de obraz si ruj. Daca nu esti sigura ca vei reusi, cere ajutorul unui specialist.

O privire generala

Atunci cand machiajul este complet, trebuie sa arati natural. Daca ai tenul inchis si parul de o culoare inchisa, machiajul ar trebui sa fie cam la fel. Daca ai parul si tenul deschis, culorile luminoase ti se vor potrivi mai mult.

Machiajul intunecat te va face sa pari mai varsta. Daca ai tenul gras, foloseste o crema speciala inainte de a folosi fondul de ten.

Culoarea parului

Culoarea parului tau ar trebui sa fie, de asemenea, in armonie cu pielea.

Un ultim lucru

Pastreaza machiajul intr-o forma perfecta, prin retusuri dese. Si cel mai important lucru! Zambeste!

Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
#sfaturi machiaj fata, #sfaturi utile make up, #sfaturi utile machiaj , #sanatate
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
Frumoasa femeia din poza...mai ceva ca Udrea, Saftoiu, etc