Scapa de acnee cu brusture si soia

Miercuri, 06 August 2008, ora 15:21
9603 citiri
Scapa de acnee cu brusture si soia

Acneea este o afectiune a pielii manifestata prin inflamarea glandelor sebacee. Maladia apare mai ales la varsta pubertatii, dar poate fi intalnita si la varsta adulta.

Tratamentele naturiste, insotite de o dieta bogata in soia fermentata, precum infuzia de radacina de brusture sau conuri de hamei curata tenul de impuritati.

Unii specialisti in nutritie recomanda dieta care sa elimine toxinele din organism, in timp ce fitoterapeutii spun ca tratamentul pe baza de plante da rezultatele cele mai bune.

Soia fermentata (natto) este foarte apreciata in cultura japoneza. Soia fermentata are calitati terapeutice deosebite, pentru ca in procesul de fermentare apar modificari chimice care ajuta la asimilarea rapida a substantelor nutritive.

Dieta cu soia fermentata este recomandata atat pentru combaterea obezitatii, osteoporozei sau a bolilor intestinale, cat si pentru tratarea acneei de maturitate.

Doza indicata pentru curatarea tenului si redarea prospetimii tenului este de 100 de grame pe zi.

Produsul se poate cumpara gata preparat si se consuma amestecat cu orez.

Pentru curatarea tenului de cosuri si puncte negre, eficiente sunt si compresele locale cu infuzii de radacina de brusture sau conuri de hamei.

Un antiseptic eficient si usor de preparat este praful de scortisoara amestecat cu miere, pasta ce se aplica pe fata timp ce cateva ore bune, indepartandu-se apoi cu un tampon imbibat in apa calda.

Sucul proaspat obtinut din frunzele de menta sau din fructul de papaya sunt si ele recomandate, durata unui tratament fiind de doua saptamani.

Pentru curatarea tenului de punctele negre se poate prepara o pasta din seminte de ridiche neagra si apa.

In perioada tratamentelor externe, dieta zilnica trebuie sa fie bogata in legume si in lichide.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#acnee, #tratament, #naturist, #cosmetica , #sanatate