Stiai ca probioticele te ajuta sa ai o digestie mai usoara?

Advertorial
Sambata, 21 Decembrie 2019, ora 09:32
36629 citiri
Stiai ca probioticele te ajuta sa ai o digestie mai usoara?

Flora noastra intestinala are de suferit din cauza alimentatiei deficitare, bogata in grasimi si zaharuri.

Fiti fara griji! Afectiunile gastro-intestinale precum diaree, constipatie, gaze, crampe si intolerantele alimentare pot fi combatute doar cu o capsula pe zi de probiotice.

Ce sunt probioticele?

Probioticele (greaca "pro" - "pentru" si "bios" - "viata") sunt bacterii prietenoase pentru organismului uman, care lupta cu bacteriile rele daunatoare organismului uman. Acestea ajuta digestia si imbunatatesc absorbtia de nutrienti.

Probioticele se regasesc in mod natural in alimentele fermentate (muraturi, kefir, iaurt grecesc, kombucha), dar puteti sa le gasiti si in suplimente alimentare.

Probioticele si digestia

Probioticele sunt formate din tulpini (originea microorganismelor vii), intalnite sub denumire latina. Fiecare tulpina ofera un beneficiu diferit pentru sanatate, iar combinarea acestor tulpini ajuta la obtinerea avantajelor dorite asupra sanatatii.

Spre exemplu, cercetarile efectuate pe tulpinile Lactobacillus si Bifidobacterium au confirmat ca probioticele ajuta in problemele digestive: gaze, crampe, diaree, constipatie, Boala Crohn, Boala inflamatorie a intestinului, Sindrom de colon iritabil, intoleranta la lactoza, gluten sau colita ulcerativa.

De asemenea, probioticele sunt eficiente in probleme asociate cu absorbtia nutrientilor si cresterea in greutate.

Cele mai concludente rezultate pentru terapia probiotica au fost in tratarea diareei. Studiile controlate au aratat ca Lactobacillus reduce cu 60% diareea asociata cu antibiotice.

Mai frecventa decat diareea este constipatia. Studiile privind beneficiile probioticelor in tratarea constipatiei au dovedit ca probioticele au crescut numarul de miscari intestinale saptamanale si au ajutat la inmuierea scaunelor.

Terapia probiotica poate ajuta, de asemenea, persoanele cu boala Crohn si sindromul de colon iritabil. Rezultatele studiilor clinice sugereaza ca probioticele ajuta la mentinerea remisiei colitei ulcerative si la prevenirea recidivei bolii Crohn.

Pentru a obtine toate beneficiile probioticelor, medicii recomanda a se consuma intre 1 miliard si 10 miliarde UFC (Unitati Formatoare de Colinii) zilnic. O solutie optima pentru administrarea unui numar suficient de UFC-uri o reprezinta administrarea unor suplimente cu probiotice.

De asemenea, pentru o eficacitate maxima, medicii ne recomanda sa nu luam probiotice dupa ce am mancat, ci inainte, sau chiar in timpul mesei.

Fiind administrate pe cale orala, eficacitatea probioticelor depinde de cat de rezistente sunt odata ajunse in mediul acid al stomacului.

MEGA BIOTIC® are eliberare prelungita si rezistenta la aciditatea gastrica, asigurand supravietuirea probioticelor pana in intestine. MEGA BIOTIC® garanteaza 20 miliarde UFC si cel mai mare numar de tulpini probiotice - 15 tulpini lactice benefice care maresc spectrul afectiunilor care pot fi combatute + zinc, pentru intarirea imunitatii.

MEGABIOTIC® are eficienta dubla dovedita, atat in cazul diareei, cat si in cazul constipatiei, si cea mai larga adresabilitate: pentru intestinul gros (Bifidobacterium) si pentru intestinul subtire, (Lactobacillus).

MEGABIOTIC®:

- se asociaza antibioticelor;

- reduce bacteriile daunatoare si reface flora intestinala protectoare;

- este util in disbioze (balonare, flatulenta);

- stimuleaza digestia si regleaza tranzitul intestinal (diaree / constipatie);

- indigestie, colon iritabil;

- intolerante alimentare (gluten, lactoza);

- intareste functia imunitara;

- are efect antiviral, antifungic, antiparazitar; combate infectiile (precum cele cauzate de H. Pylori, infectii vaginale, urinare, cutanate, pulmonare);

- sustine sanatatea orala.

Probioticele ofera numeroase beneficii pentru sanatate.

Cosmo Pharm® iti a

duce Sanatate din natura®!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#avantaje probiotice, #beneficii megabiotic , #sanatate