Trandafirii, miracol al frumusetii

Joi, 03 Septembrie 2009, ora 08:37
4392 citiri
Trandafirii, miracol al frumusetii
Foto: howdididoit.com

Trandafirii nu sunt numai cele mai populare flori, apreciate pentru delicatetea si frumusetea lor. Pentru diversele lor intrebuintari curative ei pot fi considerati adevarate miracole ale frumusetii.

Tehnicile de aromaterapie cu ulei esential de trandafiri au efect calmant imediat. Poti prepara si tu aromele esentiale de trandafiri din florile alese cu grija din gradina, informeaza best-home-remedies.com.

Cateva picaturi de ulei esential de trandafiri se obtin din 60 de flori. Dupa ce le-ai spalat atent, le poti aseza cateva zile la soare, pentru a-si lasa sucul specific, benefic pentru starile tale de incordare.

In combinatie cu musetelul, este un bun remediu impotriva gatului iritat si tusei suparatoare.

Vei fi mai frumoasa si mai relaxata atunci cand vei folosi uleiul esential de trandafiri pentru masajul saptamanal, ori pentru ingrijirea delicata a pielii.

Topeste ceara de albine la bel-marine. Adauga esenta celor 60 de trandafiri si asteapta sa se raceasca amestecul. Il poti depozita la rece, iar dupa o zi vei obtine crema de fata pentru o ingrijire delicata.

Este recomandata persoanelor cu tenul sensibil si imbacsit. Folosit cu regularitate, hraneste in profunzime pielea fetei, iar ea isi va recapata aspectul rozaliu si sanatos.

Uleiurile esentiale de trandafiri, atat cele gata preparate cat si cele obtinute de tine acasa, sunt cele mai potrivite pentru persoanele trecute de 40 de ani.

Sunt un remediu perfect impotriva ridurilor, eczemelor si pielii mature care isi pierde elasticitatea. Aroma de trandafiri este realaxanta si tu te vei simti mai frumoasa in fiecare zi.

Problemele frigiditatii sunt si ele tratate cu aroma trandafirilor prin cresterea libidoului si indeparatrea starilor de tensiune.

Petalele de trandafiri, asezate in apa fierbinte de baie, fac minuni pentru pielea uscata si deteriorata. Cel putin 30 de minute in apa cu aroma de trandafiri iti vor catifela pielea, care va mirosi frumos pentru mult timp.

Precautile in folosirea metodelor de infrumusetare cu aroma trandafirilor privesc sensibilitatea pielii. Tocmai de aceea sfatul medicului specialist este obligatoriu daca vei opta pentru aceasta tehnica de infrumusetare si intinerire.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#trandafiri frumusete, #tratamente naturiste trandafiri , #sanatate