Trateaza sindromul premenstrual cu crom

Luni, 20 Iulie 2009, ora 12:14
4486 citiri
Trateaza sindromul premenstrual cu crom
Foto: La Stampa

Sindromul premenstrual afecteaza foarte multe femei care sunt in perioada fertila. Acesta le avertizeaza ca vor avea ciclul menstrual, iar senzatiile sunt mai mult sau mai putin sugestive.

In aceasta perioada femeile devin mai sensibile, au stari de nervozitate si manifestari psihologice foarte intense, informeaza La Stampa.

Mai mult chiar si la nivel fizic exista simptome ca umflarea abdomenului, dureri la nivelul sanilor, stare de oboseala si dureri de cap. In unele cazuri, acestea pot compromite viata sociala si pe cea de la munca.

Kyle J. Norton, expert in medicina naturista, propune un tratament natural care diminueaza simptomele sindromului premenstual pe baza de minerale, mai precis crom.

Cromul este un element chimic care are simbolul Cr in tabelul lui Mendeleev. In medicina este folosit pentru tratarea dezechilibrelor din metabolismul uman.

Cromul este un element care ajuta la controlarea nivelului zaharului din sange, stimuland la nivelul pancreasului producerea de insulina.

Persoanele care au deficit de crom in corp au si probleme la nivelul pancreasului, astfel ca riscul de imbolnavire cu diabet creste la unele femei care au un sindrom premenstrual accentuat.

De asemenea, cromul ajuta la reglarea nivelului de insulina produsa. Lipsa cromului duce la producerea insuficienta de insulina, care blocheaza tranzitul intestinal. Din aceasta cauza celulele nu sunt corect oxigenate si apar tensiuni nervoase, care se accentueaza in timpul sindromului premenstrual.

Daca nu aveti grija de nivelul cromului din corpul vostru, apetitul va fi mult mai mare si exista riscul sa va ingrasati, mai ales inainte de ciclul menstrual.

Cromul ajuta de asemenea la topirea grasimilor din corpul nostru, la reglarea nivelului colesterolului si la un flux sangvin optim. De asemenea, diminueaza riscul de producere a unui atac de cord.

Lipsa acestei substante din corp este cauzata adesea de o dieta incorecta. Daca veti consuma multe produse procesate, veti avea deficit de minerale in corp.

Astfel ca in perioada sindromului premenstrual trebuie sa aveti o dieta adecvata, iar daca este nevoie puteti recurge si la suplimente naturale de la farmacie. Nu ar fi rau daca ati cere si sfatul unui medic.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#sindrom premenstrual, #tratament minerale, #crom, #suplimente minerale , #sanatate